cino Merhaba 🙋🏼♀️
Ben de bayram sonrası işe dönüyorum, 4 ay 10 günlük gibi olacak bıraktığımda.. Ne yapalım dediginiz gibi daha iyi şartlar sağlamak için böyle olması gerek. Ben işimi ve iş arkadaşlarımı da çok özledim, pandemi dolayısı ile Mart basından beri evdeyim ve bunaldım. Bir yanım can atıyor dönmeye, bir yanımsa sızım sızım sızlıyor. 😭 Annem bakacak, içim o açıdan rahat ama bebeğim hâlâ çok küçük, ya anne sütünü bırakırsa, artık beni emmezse sütüm biterse diye kafamda kırk tilki dönüyor… Fırsat buldukça süt sağıp buzluğa atıyorum, annem onları verecek ben çalışırken. Ben de süt izinlerimi birleştirip 1 gün gitmeyerek haftada 4 gün çalışmayı planlıyorum inşallah sorun çıkarmaz şirketin insan kaynakları.. 🙏🏻 Bir de işim uzak. Sabah 6.30da çıkıp akşam 19.45 gibi dönüyor olacağım 😑 Oğlum 21de uyuyor zaten, çok az zaman var kaliteli geçirmek için… 😭
MayneymisAltintop , Lerakny , Mryipk , Leylak83 , Ryksl ve diğer tecrübeli anneler;
Bebekleriniz emmeyi bıraktı mı siz işe dönünce? En çok ona kafam takılıyor. Ben işte iken makinemle sağıma devam edeceğim ama çocuğum emmezse azalır sütüm ve biter diye korkuyorum. Siz neler yaptınız bu süreçte emzirmeye devam etmek için? Değerli bilgilerinizi bekliyorum… 🙏🏻❤