Deletedmom277 Bensum 22 kışın giyer 23 yazın giyer. Kızım da 14 aylıkken 21 giyiyordu, kışın 22 giydi yaza doğru 23 hatta şu an bazı 23 sandaletleri olmuyor bile
Bensum Zeyzey2019_ evet kalıplar çok değişiyor ya. O kadar kararsız kaldım ki ayakları da tombul zaten zor giydiriyoruz . Aldığıma pişman oldum
Zeyzey2019_ Bensum bu dönemde giyebileceği bir ayakkabı ile değişim yapabilirsiniz. Ya da bizim gittiğimiz mağazada çok güzel çocuk sırt çantalar vardı onlardan da alabilirsiniz
Bensum Zeyzey2019_ 2 ayakkabısı daha var. O yüzden bu yaz için ihtiyaç yok. Kışlık alayım dedim onlar da henüz çıkmamış. Mecbur spor ayakkabı aldım
Sevgi1 Bensum bizim 15 aylık 21 no yazlık ayakkabısı oluyo suan 21 no spor ayakkabı olmuyo ayagında girmiyor gittik 25 no aldık netten o da fazla büyük 1 sene sonra fln olur belki duruyo 🤣23 iyi olabilir bnce
Bensum Sevgi1 bizde 22 yi zor soktuk ayağına :)) ayakkabı giydirmek çok çok zor bizim için uzun bir süre uğraşıyoruz
Bensum vilnius bizim 17 18 no ayakkabılarımız sadece 1 ya da 2 kez giyildi.o kadar çabuk küçüldü ki çok pişman oldum aldığıma. Yürümeye başlamayan bebek için ayakkabıya hiç gerek yokmuş bunu anladım:)
Sevgi1 Bensum Bi tane var 1.2 kere giydi 18.19 Bi tane var hic giymedi etiketi duruyo birinin bebeği olursa hediye fln gtrüm Bi takımla 🤣
Peki vilnius bebeğiniz kız mı erkek mi acaba benim kızım da 6 aylık ayakları çok küçük ayakkabı bulamıyorum da 😂
Zeyzey2019_ Peki 6 aylıkken ayakkabı giydirmeye gerek yok ki. Ama patik tarzı ürünler var sizin için onlar daha kullanışlı olabilir.