pasabeyy Kizlar bebegim 6 ay 2 gunluk koltuktan dustu az once herhangibi bi aksilik yok suan ama bisey olmusmusur diye cok korkuyorum ya cok az bisey kustu yok yuksek degil koltuk ama yerde hamak besik vardi onun kenarina kafasi carpmis olabilir lutfen bisey diyin
Yorgunanne1 pasabeyy gözlerinde kayma varsa, bilinç kaybı varsa, tekrarlayan fışkırır tarzda kusma varsa, vcudnn herhangi bi yernde güç kaybı varmı bakın, kafasnı elleyn acıyormu kontrl edn, en az 2 saat uyutmayan izleyn
MiracAlpinveUmutunAnnesi pasabeyy gecmis olsun canım 🍀 Öncelikle vucuna yada kafasına dokundugunda acıyomu aglıyomu gozlemletin sonra 2 saat uyutmayın kusma hareketlerde degisiklik gozlerde kayma varsa acile götürün hemen Kafasını carpti ve kustu biraz diyosunuz aklınızda kalmamasi icin doktorunuzu arayin yada saglık ocagini ulasamıyorsanız acile götürün
Deletedmom297 pasabeyy Sensin gereksiz laflarina dikkat et. Insan gibi yorum yaptik. Linc etmek icin yazmadim. Cocugun düşmüş kafasini vurmus kusmus hala gelmissin buryaa yaziyorsun doktor muyuz biz
Yorgunanne1 pasabeyy tekrarlarsa doktora götürün geçmş olsun sakin olun emziirn oda saknleşsn korkmuştur. Gözünüz üzerinde olsun sakn uyutmayn
pasabeyy MiracAlpinveUmutunAnnesi sagol canim cok sukur suan iyi beni kusmasi bi tedirgin etti geri diger haraketleri normal bi degisiklik yok oda galiba yeni beslendigi icin di
mete1802 Deletedmom297 ben de bunu anlamıyorum yaa çocuk düşüyor olabilir hepimizinki düşebilir gelip burda post açıyor doktoru aramak yerine. Cevap yazınca da bi sürü trip. Ne saçma insanlar var 😡 çocuk kusmuşsa direk hastaneye gideceksin internete değil!
Alparslners Deletedmom297 kimse doktor değil zaten kadın telaş yaptı yazdı ne var bunda Bilgin yoksa yorum yazma , olur biter, doktora gitmeyi herkes biliyor
Deletedmom297 mete1802 Bende bunu demek istedim iştr ama anlayana. Kusmuş olmasa doktora git demezdim zaten. Sanki burasi tip uygulamasi
pasabeyy mete1802 ben sizin kadar dusunmuyomuyum cocugumu doktora goturmeyi fiskirir tarzda kusmadi cok cok az bisey bi tatli kasigini bile doldurmaz yani doktora goturmeyi bende biliyorum cok yardimci olsunuz cok sagolun postumdan dimdi cikabilirsiniz.
EgeMeva Kafa travmalarin da fışkırır tarz da kusma olur hareketleerin de her hangi bir değişiklik yoksa 3..4 saat uyutmadan gözlemleyin geçmiş olsun
MiracAlpinveUmutunAnnesi pasabeyy sen yine de bi doktoruna sor yada bana kalırsa acile gotur kusması sıkıntı cunku