_tospikannesi iklima_1234 1 yaşındayız 2 saat belki kesintisiz uyuyor o da ilk daldığında sonra sürekli uyanıyor uyandırıyor 🤦🏻♀️
Duygusm iklima_1234 Bugünlerde gündemim olan 4. ay atağı 😊 sizin yeni mi başladı yoksa geçti mi bilemiyorum. Eğer atağı geçirdiyseniz (4.5 aylık demişsiniz) bu durum muhtemelen kalıcı oluyormuş. Eğer atağınız yeni başladıysa geçici olabilir. Atak bitince durumu değerlendirmek gerekir.
pilavustutavuk 11.5 aylıktan sesleniyorum. Yeni doğan bebek gibi saat başı kalkıyor. En uzun uykusu 2 saat. Yaşından sonra düzelir diyorlar. Bir Umut bekliyorum o günü
iklima_1234 Duygusm yok yeni değil nerdeyse 1 ay olucak bu saat başı uyanmaları bende araştırdım çok. Kalıcı olmasından korkuyorum
Duygusm iklima_1234 Bazılarında kalıcı oluyormuş maalesef. Dün bununla ilgili bir post açmış ve anket koymuştum. 4. ay atağından sonra bebeklerin çoğunluğu iyi uyumaya başlamış ama %40’larda bir oranda da “saat başı uyanmaya başladı” diye cevap gelmiş.
Zeyzey2019_ iklima_1234 17 buçuk aylık istiyor ki meme hep ağzında olsun. Olmadığını fark ettiği anda uyanıyor, meme diye ağlıyor. Bu aralar 6 diş birden çıkıyor gündüz eskisi gibi iştahı da yok e haliyle aç yatıyor. Böyle olunca da hep emmek istiyor.