nrcnmrt Merhaba . Kizim 7 gun sonra dolu dolu 4 ayına girecek. Son 1 haftadır kullanmıyorum. ondan once dogumdan 1 hafta sonra kullanmaya basladik . Duzenli kullanıyordum saati saatine damlatiyordum. Gaz damlası falan kullanmadık ama elimin altında metsil var kullanmıyorum ama. Bebelac mama kullaniyorum anne sutu yok . Kakasi ishal gibi beline kadar gayet sulu yapiyordu. Ben normal zannediyordum belkidr normaldir bilmem.1 hafta once bitti ve "almayalim deneyelim bakalim herhangi bir sorun olacak mi " diye karar aldik esimle . 8. Gun bitti bugun her gün kakasinı yapiyor ( önceden de yapıyordu) fakat afedersiniz nasil tabir edilir bilemem ama kakasi koyulasti. Yani labne ( afedersiniz) gibi oldu boyle kremsi gibi. Sanırım bu sefer normale döndü. Gene tuvaletini yapiyor duzenli gaz sorunumuz yok gene aynı mamayı kullanıyoruz fakat kakamiz ishal gibi değil kremsi oldu. Birde sunu farkettik onceden asiri miz miz huysuzdu kizim doğdu doğalı. Son 1 haftadır allaha hamd olsun sebebsiz ağlamaları yok. Eşim araştırmış probiyotik bağırsak düzenleyici bir ilaç olduğu için belkide bagirsaklarini cok fazla çalıştırıyordu o yüzden ishal ve karnı agriyor olabilir drdi ondan mizikliyor olabilir dedi. Mantıklı geldi açıkçası . Ocak 6 da 4. Ay aşımız ve kontrolümüz var bunları hepsini doktorumuzla ve ebeyle konuşacağız umarım bırakmamız faydalı olmuştur ama ağlamasi yok hamd olsun .