Zeynebinannesi Bebeğimin kakasında kan vardı, mevcut egzaması da var.. dr götürdük.. alerji deri testı yapıldı birsey çıkması.. kremler verdı nemlendırıcı.. tedbir amaclı bir süre süt ürünü tüketme dedi.. 2 hafta sonra kakada bugün yine kan vardı.. sür ürünü tüketmedim.. sebebi ne olabilir.. bebeğim acı çekiyormudur 😔 Sizce ne olabilir.. özellikle egzamalı anneler.. lütfen destek olun 🙏🏻🙏🏻
Nigarkaara Zeynebinannesi kakası yeşil mi,sümüksü mü gazlı mı döküntü leri var mı ve gazlı mı bunlar varsa inek sütü alerjisi var %90
Ftmsnny Zeynebinannesi bildiğim kadarıyla süt süt ürünleri paketli gıdalarda peynir altı suyu, dana eti yumurta bunlarda tetikliyor. Tekrar test yapacaktır bence
OnurFundaGen Zeynebinannesi hemen hemen aynı şeyleri bizde yaşıyoruz süt alerjısı dedı doktor süt ve süt ürünleri tüketmiyorum aldıgım paketlı urunlerın ıcerıklerıne bakıyorum penır altı suyu varmı dır tereyag falan tüketmiyorum kakası düzeldi şükür benım bebegımde 5 ay 7 gunluk 10 gundur tuketmıyorum
Zeynebinannesi Deniz2961 5 aylık ama kan ilacı henüz başlamadım, sağlıkocagının verdıgı kabız yaptı kullanmadım.. bugun 3. kakası.. karnı agrıuor sanki.. benim yediğim mi dokundu, baska skıntısı mı var bilemedm :(
Nigarkaara Zeynebinannesi alerji büyük ihtimal zaman geçirmeden bir an önce iyi bir Dr gidin testlerde pek çıkmaz zaten
Meervee Zeynebinannesi benim oğlum 4 aylık 2 aylıkken başladı kakada kan ve mukus var yeşil yapıyor ishal yani alerji denildi test yaptırdık küçük olduğu için çıkmadı suanda süt protein alerjisi olarak bakıldığından süt et türevleri yumurta balık tavuk tüketiyoruz. İnş alerji değildir fakat anlattıklarınız öyle gibi duruyor
Meervee Zeynebinannesi doktordan doktora gidiyoruz ama siz diyete başlayın bence ben makarna dahi yemiyorum içerisinde yumurta var diye dışarıdan paketli asla yenmiyor zaten sadece sebze. Neye alerjisi olduğunu bulmak zor.
Zeynebinannesi Ftmsnny test 1 hafta oldu yapalı ama.. ishal bu arada.. Sürekli kulagında eli.. diş çıkacak mı acaba..
Ftmsnny Zeynebinannesi oda olabilir ama egzama kakada kan huzursuzluk mukuslu kaka bunlar direkt süt alerjisine sebep olan şeyler. Başka doktora mı götürseniz.
Funda86 Zeynebinannesi 1 hafta düzelmesi için yetersiz.tahribat fazlaysa 21 gün diyetle beklemekte fayda var.hazir paketli gida yemeyin.
Nigarkaara Zeynebinannesi arayıp sorsaydınız kanama tekrarladı diye okadar para alıyorlar bide çekinmeyin ara sor için rahat etsin domates ciltte alerji yapar içten yapmaz herkesin dediği alerjik olması lazım doç. Olsa testler kesin sonuç vermiyor sadece gözlemlerle takip edebiliyorlar başka bir Dr göster istersen için rahat etsin korkma benim kızımda da var alerji 🙏inşallah bişey çıkmaz canım