Admsmyrgktg İşk sarılık öğrendiğimizde değer 12,8 di şu an 27 günlüğüz değer 10.4 e düşmüş uzayan sarılık falan ddiler bir sürü kan aldılar çocuğumdan bu durumu yaşayan başına gelen var mı ne zaman geçer tehlikeli birşey mi bu?
dilek1994 Admsmyrgktg mama verirsen sarılık olmaz yada hafif atlatır bn 15 cc verdim gecene kadar gnde 2 defa
aytiii Admsmyrgktg biz de aynı durumdayız. Tahliller temiz çıktı anne sütü sarılığı dedi doktor. Şimdi 47 günlük göz içinde sararma vardı geçiyor 2.ayda yine sarılık değerine bakılacak 3 aya kadar uzarmış.
daiysdiuy Admsmyrgktg bizde de oldu, doktor artık 5. gunden sonra onemlı değil demişti ama yıne de ben 15 gunluk olana kadar goturdum, en son gelme artık dedıler 🙈
SeymaBeyza Benim kiziminda sariligi vardi cok korkardim.Gozlerindeki sarilik biraz uzun sure kaldi. Emzirmen gerekiyor bol bol. Gecicek insAllah.
Admsmyrgktg SeymaBeyza -CinarinAnnesi- en geç iki saate bir emziriyprum saat başı emzirdiğim de oluyor ama neden geçmiyo bilmiyorum
Yesilgozlum Zerrinknli benimde üstüne taktılar görümcem gil onlarda öyleymiş bi ipe baya bi duzduler sayısına hiç bakmadım bide yüzüğümu taktim sarımsak kuruyunca çıkardım cancagizim😊🌷
SeymaBeyza Admsmyrgktg benim de oyleydi.Suan tertemiz. Bebegin cok kucuk (Allah bagislasin) adi ustunde uzayan sarilik uzuyor biraz ama geciyor.Sarilik olan bebek de uyanip ememiyor.Benim kizimi uyandiramazdim bile ben.Emzirmeye dikkat et sadece. Doydugunu bezlerinden anliyoruz kontrol et.
Admsmyrgktg SeymaBeyza amin çok sağolun. Kilo alımı falan gayet iyi aslımda hatta doktor biraz fazla kilo almış falan bile demişti geçen hafta ama neden uzuyor anlamıyorum ilk bebeğim bide herşeyden tedirgin oluyorum inşllh bir zararı olmaz
Loli Admsmyrgktg yarım saatte bır damla emse bıle emzır. Ve de uyudugu zaman besıgını guneşe cevır yuzune gunes vuursun ozellıkle. Sarı tulbent felan bosuna koyma bn oyle yaptım uc gune gectı
1prens1prensesannesii Admsmyrgktg 2 ay 3 günlüğüz gözler De hafif hala var. 3.aya kadar normal dedi doktor. Kilo alımı da iyi. Öyle uyuması da yok.
Admsmyrgktg 1prens1prensesannesii bizimde öyle uyumadı falan normal başlarda hiç uyandramazdm kilo alımı da iyi
Umut_12345 Admsmyrgktg Geçmiş olsun benim oğlumun 16 .5 buçuktu 25 günde zor atlattı 3 defa hastaneye yattık 10 a düştü doktorum korkulcak bisey yok dedi şükür geçti
Admsmyrgktg Umut_12345 bizimde hastaneye yatrmadılar yatacak kadar değil ddiler ama işte bi türlü da bitmedi