Balevlatlar123 Kızım tirnagiyla gözümü çizdi acil doktoru damla verip yolladı ama çok acıyor bilen varmı yırtık mi bu :(
Deletedmom277 Balevlatlar123 o gözünüzü kapatın göz bandıyla eczaneden alıp. Mikroplara açık olmasın 24 saat bandajlı olur sonra geçer inşallah
Balevlatlar123 Ruyamm Aymiraaa Nill16 RundownMom Deletedmom277 Deletedmom318 Deletedmom318 dewamkee Deletedmom304 Sağolun canlar emziriyodum birden parmağını soktu gözüme tırnağı da yoktu halbu ki baktım geçmiyor dikkatli baktım kıl falan yok batıyor sürekli birşey bunu gördüm umarım geçer bu arada Dr a sormayı unuttum damla verdi bana üstüne emzirenler kullanamaz yazıyor ne yapmaliyim
Deletedmom318 Balevlatlar123 Yirtiga benziyor görme konusunda bir sıkıntı çekiyor musunuz ? Bant ile gözünüzü göz doktoruna gidene dek kapatın bence
Ruyamm Balevlatlar123 doktoru arayıp emzirdiğini söyle gözden süte geçermi ilaç bilmiyorum riske girme
RundownMom Balevlatlar123 bi göz doktoru görse iyi olurdu ya. Mesai dışında mı oldu.ilaç konusunda da o daha iyi bilgi verirdi
Naz_N Balevlatlar123 çok geçmiş olsun ama bir doktora daha mı gösterseniz, hem damlayla emzirmeyi de danısırsınız💗
Balevlatlar123 RundownMom fotosunu cekip göz doktoruna attı o bu ilacı yazdı 1 hafta sonra kontrol dedi
RundownMom Balevlatlar123 hmm emzirdiğinizi belirttiyseniz sıkıntı yok bence. Bazı ilaçlar doktor kontrolünde kullanılabiliyorya