Madame Kızlar robot süpürge kullanan varsa hangi modeli kullandığınızı yazar mısınız? Benim için emiş gücü ve köşeleri alabilen fırçası olması önemli. Almayı düşünüyorum ama model konusunda çok kararsızım açıkçası araştırırken de çok sıkılıyorum 😏
Dkk Madame roborock s50 kullanıyorum çok memnunum. Pandemiden sonra fiyat çok arttı xiaominin daha alt modellerine bakabilirsiniz
Deletedmom328 Madame küççük bi makineye 3600 vercek kadar zengin olmadım henüz bacı,ama birgün mutlaka ✌🏻😂😂
Nako Madame geçenlerde bi postta baya tartışıldı bu konu sizi oraya etiketliyorum orayida bi okuyun 😇 ben geçen haftaki trendyol indiriminden aldım bugün kargoya verdiler ürünü 4 gözle bekliyorum 🤗
Tbg Madame xiaomi 55S markası bır yıl olacak kullanıyoruz süpürmeside güzel siliyorda ayrıca bnce çocuklu evde olması lazım
Madame Woody aaa harika ya Xiaomi ye gitti eşim o modeli önermişler. Köşeleri falan güzel alıyor mu? Ben bu konuda takıntiliyim yani yerde bişey bırakıyor mu saç tüy topluyor mu? Siz kaç günde bir normal süpürgeyi açıyorsunuz?
Mickeymouse Nako ne kadar aldınız acaba? Birde hangi firmadan aldınız farklı firmalar var. Güvenilir mi hepsi acaba?