aaaa Yagizmomms o zaten bende o lafi soylememi bekliyorki tartsma cksn ama ben ona o kozu vermicem.cocugum hasta gelemem dicem
[silindi] aaaa yani tabiki iyide olsa kötüde olsa hastaya bakmak sevap ama ameliyat olacak hasta birinin yanında bebeğiniz mikrop kapabilir ev soğuk diyorsunuz yani daha da kötü olabilir.Bebekler en ufak bir temasta mikrop kapabiliyor öncelik olarak bunlara dikkat edin.Hem zaten 17 yaşındaki bir kız gayette annesine bakabilir sizde en kötü yemek yapar yollarsınız.
aaaa [silindi] bebegimin bunyesi zaten zayıf.yeni dogdugunda yogun bakmda yatti 10 gun.cok diikt etmemiz gerekiyi.bide kış heryer hastalık.
[silindi] aaaa geçmiş olsun tatlım o zaman daha dikkatli olman gerekiyor kayınvalidene de böyle söylersin ama doktoru söyledi vs diye belirtirsin daha iyi olur
deleted2310 aaaa yatılı gitme eşinin annesi sonuçta arada git bak soğuk evin dersin bahane eder kaçarsın biraz durup ama eşine sebebini anlat seni annesine bakmayı çok gördü olarak görmesin erkek sonuçta 🤷🏼♀️
alihakan aaaa de ki anne evin işleri için çocuklarımın düzenini bozmıyım , haftada bir veya iki gelebildiğim zaman gelirim , evde de yemek yaptığım zamanlar oğlunla gönderirim de . ben olsam hiç gitmem 🤷♀️
GmzSnn aaaa gitme diyenLer in KOCAMAN bir utanç duyuyorum şu an 😊 şahsen ben giderdim çünki İNSANLIK bunu gerektirir herkes kendi iyiLikLerini götürecek bu dünyadan hadi onuda geçtimmm emin oL gitmezsen ewinin huzuruda bozuLacaktır eşinLe aranda bozuLacaktır değermi değmez iki süpürge tutmayLa bir kap yemek yapmaya karşı kocanLa kötü oLsan daha mı iyi
Srht aaaa 2 sene önce ameliyat oldum aniden apar topar Kayınvaldem yemek getirdi onuda yediler ertesi güne birşey kalmadı! Benim annem10 yaş büyük ondan annem hizmet ediyor hepsine eşşek gibi o oturuyor kahkahalarla gülüyor, ölüyor olsam kimse yanında yatmak adetim değil rahim ve yumurtalıklardan ameliyat oldum karnım davul gibi şişti oturamıyorum yatmam gerekiyor kalktım en son sofra hazırlamaya hiç umrunda olmadı!bu arada bekar görümcemde bizde onada annem hizmet etti! Görümcem ozaman 30 yaşındaydı! Sonra kayınvaldem ameliyat oldu! Hastanede kalacak kişi bulamadılar görümcem ben çalışıyorum ne olcak kim bakacak konuştu durdu kayınpederimde balıkçı istediğinde gidiyor işe istediğinde gitmiyor. Evdeydi balığa da çıkmadı! Hastaneye de gelmedi bana ima edildi bakılması için hiç üstüme almadım duymamazlıktan geldim! Hastaneden çıktığı gün bir haftalık yemeğini yaptım götürdüm. 4 5 çeşit! Bir hafta sonrada eşim gitti bir cumartesi öğlen 4 çeşitte o pişirmiş geldi! Kocası evde kızı akşam işten çıkıp gidiyor hazır yemekleri ısıtamamışlar kayınpederimin kardeşi gitmiş sofra hazırlayıp kaldırmaya 2 hafta sonrda öbür gelin şehir dışından geldi baktı bir hafta gideceği gün elitimin annesi de geldi kayınvaldemlere kız devamlı mutfakta yemek pişiriyor iş yapıyor gelen gideni ağırlıyor görümcem balkonda sigara içiyor ayaklarını uzatmış kimse için kendimş yoramam vallağa diye bana ahkam kesiyor yazık eltimin annesi de kızını işler arasında boğulmuş görünce yardım etti! Ramazandı birde top patladı sofra hazır ama çorbalar konmamıştı daha tabağa kayınpederim bağırdı bu sofra niye hazır değil çorbalar niye konmadı daha diye dünürüyle gelinini azarlıyor görümcem hala balkonda keyifteydi sese girdi içeri ne oluyor diye oturdu direk sofraya!!! Ben bu hikayeden anladım ki eşşem olana semer vuran çok oluyor! Gerçi kişiden kişiye değişir iyilik yap denize atta denebilirdi ama onu uyguladığımda kocamdan boşanıyordum! Görümcem nişanlanırken bütün gün mutfakta ben vardım ben ağırladım eşim Allah razı olsun tek başına gık demeden bütün işe koştun dedi görümcem o gün yok yere benimle kavga çıkardı damat tarafı erken geldi akşam bekliyorduk! Gündüz geldiler ve pazara gitcez pazara gitcez diye yüzükleri takıp gittiler görümcemde bana saldırdı! Senin yüzünden falan diye sonra eşimşn kuzeni nişanlandı kayınvaldem demez mi nişan çok güzel geçti seni mahvettiler senin nişanında !!!! Direk bana laf attı! Günlerce evimde huzur kalmadı 1 ay hergün eşimle kavga ettik boşanacaktım artık! Görümcem evlendi hiç birşey yapmadım hiç karışmadım! İşin özü kıymet bilecekse yap tatlım eline yapışmaz ama benimkiler yaptım diyentepeme binmeye çalışır birde lafları evimde huzur bırakmazlar!
aaaa Srht kaynanaya nr kadar yapsanda boş canm.o anlik bilir ertesi gun ayni.bende insandm bnde aneliyatliydm bebegim gazli aglamadigi dakika yoktu.oglum 5 yasinda oda ne kadar olsa herseyi bana bakiyotdu ama bi kere bile kapimi calmadi bi kap yemek gndermedi.aramadi bile.bnde gtmicemdr yapmicamda haftda 1 1 saat otrr gelirm okadar.fazla bike