Dodonay aaaa evi soguksa zaten bu bile başlı başına bi sebep. Senin cocugun hasta olduktan sonra ne anladım ben bu işten. Yemek gönderirsin. Arasıra gider bakarsın ama cocuklara yazık.
Barismehtap aaaa bence direkt gerçek sebebi söyleyin,bebekle ilgilenmekten senle ilgilenemem ,çocuğu ihmal etmemem gerek de,doktoru kilosundan dolayı çok özenmemi,mümkün olduğunca hasta olmaması gerektiğini söyledi falan da diyebilirsin
aaaa Barismehtap ya zaten kendiside görüyor biliyor.ogun burda cocugumu yedirene kadar bas bas bagrdi kendide buradaydi. zorla bikac lokma veriyirm zaten.onun dusunup demesi gerekiyo gelme bebegin ufak zaten.
MerveCinarKaya aaaa gitme ararsa acma arama kizi varmış daha ne. Baksin koca kız. Bu kaynanalar gelinlerini cok afedersiniz ama enayi yerine koyuyor .
aaaa MerveCinarKaya aynen oyle canm.vallahi bana bikac kez gorünseydi vrya bi kap yemek gönderseydi gider yapardm.ama hic icimden gelmiyir.logisalik doneminde resmen piskolojim bozulmustu.otrup agliyordm.cocugum cok asiri gazliydi.hayat zindan olmstu.komsular bile sesi duyup geliyorlardi ne oldu cocuk cok agliyor diye.ama bn tektim..
aaaa [bilinmeyen] oyle dersem dicek burdada cocuklarina bakarsn bilmem ne.anlamadigim daha 5 ay once beni aramadn sormadn gelip gtmedn.hangi yuzle bana bak diyebiliyirsn
aaaa idilinannesi aynen oyle ozaman o yaptiklari okadar zoruma gtmistiki.Allahim bikere bana muhtac et demistim.simdi ogun geldi iste.ama bnde aynisini yapcam gtmicem.
idilinannesi aaaa gitme canım anlasın çok mu biliyor muş senin kaynanan hem küçük çocuğun varmış onla mı ilgilencen kaynanla mı bişey derse bi kere geldi mi beni bakmaya bi tas yemek bile yapmadı de ezdirme kendini bırak kim bakarsa baksın 17 yaşında görümcen varmış bi yemek yapmayı mi bilmiyor ben 12 yaşımda yemek yapmaya başladım öğrendim
aaaa [bilinmeyen] zaten yaomayan her zaman kiymetlidir.benim anlamadigim eltimde var.onunda bi cocugu var 1 sinifa gidiyir.hem 15 tatilde yapiyorsn onun cocuguda buyuk.onu cagr.benden n istiyorsn.bebegim ufak iki cocuk.hangisinin esyasini gotirim.hangisiyle ugrasim.dgeride 5 yasinda oda okadar buyuk degil soncta.
eymeninannesibusra aaaa çocuğun daha küçük hemde 2tane çocuğun var onlara zor yetiyorum kendi evimi zor temizliyorum de kocana soyle o soylesin o zaten hiç vakit bulamiyo fln diye hem gorumcen küçük değil ki koca kız olmuş yemek ev işi yapabilir bence yani o kadar rahata alismasin ben 17yaşındayken yemekte yapiyodum evde temizliyodum 23yaşındayım Su an 6aylik bebeğim var yani bırak kızı baksın yanindaymis madem
aaaa eymeninannesibusra zaten kocama soyluyorm.ben gidemem.bu cocukla zor ugrasiyorm gelen giden olacak ben cocugumla ilgilenemicem.oda diyor bisey olmaz bikacgun kalr gelirz.bn dedm soyle dedi cocuk rahatsz gelemeyiz.en som oyle dicez sanrm.
Dygtlh Çocuk hasta diye doktora götür doktora durumu anlat iite evi soğuk de ilgilenemem oğlumla de doktora doktor babasına söyleşin işte sen sanki doktora onu anlatmamış gibi anlatsın çocuğunuz soğuk almış desin kalabalık ortama sokmayın sürekli omunla ilgilen desin sen doktora gizliden önceden söyle oda babasının yanında bunlar desin
Yagizmomms aaaa Kesinlikle gitmezdm kızı küçük değil ev isinide yapar , yemeği de. Onuda geçtim gerçek sebebi söylerdim direk ben ameliyatli 2 çocukla yalnz kaldm bende sana gelemem derdim.
aaaa Yagizmomms o zaten bende o lafi soylememi bekliyorki tartsma cksn ama ben ona o kozu vermicem.cocugum hasta gelemem dicem
[silindi] aaaa yani tabiki iyide olsa kötüde olsa hastaya bakmak sevap ama ameliyat olacak hasta birinin yanında bebeğiniz mikrop kapabilir ev soğuk diyorsunuz yani daha da kötü olabilir.Bebekler en ufak bir temasta mikrop kapabiliyor öncelik olarak bunlara dikkat edin.Hem zaten 17 yaşındaki bir kız gayette annesine bakabilir sizde en kötü yemek yapar yollarsınız.
aaaa [silindi] bebegimin bunyesi zaten zayıf.yeni dogdugunda yogun bakmda yatti 10 gun.cok diikt etmemiz gerekiyi.bide kış heryer hastalık.