Sulegorkem AyeAla kızım 2 bucuk aylık oldu o morluk hala var sağlık ocağındaki bebek hemşirem 4 aya kadar geçer dedi bekliycek bakalım geçiçekmi
GmzSnn Benm oğLumunda sırtında war uzunca bi morLuk ama 1 yaşına kdr olabiLen bi durummuş doktor netten benzeri şeyLer açıp gösterdi bebekLerin çeşitLi yerLerinde çıkabiLirmiş
Thesra AyeAla Benim bebektede var 6 aylık olduk sayılır mongol lekesi diye geçiyor internetten araştırın çok güzel bilgiler var bunun için
Arasbaby Benm buyuk oğumda vardı dogunca poposunda smdı 5.5 yasında az bısey duruyor kısın hele daha bellı oluyor yazın guneste bronzlasınca gozukmuyor. Smdı 2 aylık oglum var onunda poposunda var
Neslihan AyeAla benim oğlum 5 aylık bizdede var mongol lekesi diye geçiyor ve zararsız 3 yaşına kadar veya en geç ergenlikte geçiyormuş
1mom1baby Moğol/mongol lekesi canım daha 1 haftalıkken çocuk doktoru zamanla rengi açılarak geçecek dedi ama 5 aylık hala geçmedi
GmzSnn [bilinmeyen] ayyy sizdedemi war bizimde sırtımızda war anam gören döwdü sanar iLk gördüm şaştım kaLdım doktor wurdu faLan sanar diyede tedirgin oLduydum 😂😂meğersem normaLmiş
AlpBebek AyeAla Bizde de doğuştan poponun üstünde kuyruk sokumu bölümünde var morluk. 8nci aya girdik. İlk günkü gibi duruyor.