Hafizenr Berivankuru haklısın aslında canım ama ne bileyim sanki koyu olunca içmesi zor geliyormuş gibi geliyor sanki yoruluyor içerken o yüzden ama denicem tekrar bakalım.
Berivankuru Hafizenr çok rahat içer eğer alerjisi yoksa, gene hero babynin sütlü meyveli 8 tatilli , sütlü ballı irm8kli olanları var onlar8da deneyin derim. Cunki sütlü pirinçli hep pötür pötür kalıyor. O sizi zorlar.ve ben 4 aylık olduğundan beri kullanyorm.
Hafizenr Berivankuru 4 aylıkken beri maşallah valla. Aldım geldim biraz önce ballı sütlü irmikli inşallah sever canım senin dediğin gibi yapıcam.
Xxygtdd Berivankuru bebeğim 5 aylık kaç cc ye kaç mama kaşığı koyayım canım bana da bi yardımcı olsan
Berivankuru Xxygtdd sizde aynı yapabilirsiniz.150 ml biberona 5 mama kaşığı hero baby mamadan koyabilrsnz .ben 4. Aydan itibaren hep o sekilde kullandım. suan 1 yaşındayız ve hala kullanıyorum.
Nurtalib Hafizenr mesela 100cc ssuya 2 ölçek mama iki olcek kasik mama koyuyorum koyulugu belli olur zaten sıkınca tabi biberonun deligini hafif genisletiyorum