Mom35 Defne-bebek Ben e bebekten aldım. Hamm diye bir marka ama petibor bisküviden hiçbir farkı yok. O yüzden kendim yapıyorum tekrar. Muz şeftali fındık pekmez gibi seyler falan katıyorum içine o zaman tadı tatlı oluyor. Hipp güzel diyorlar ama denemedim 🤦🏻♀️
Esmeler2 Hippin de içinde sofra şekeri var sanırım. Bende aldım ama bi dahakinr elmalı olanı alıcam onda yokmuş
Zehra_Ens Defne-bebek 2 yk tereyağ 2 yk zeytinyağ 2 yk yoğurt yarımdan biraz fazla çay bardağı irmik 1 yk pekmez veya muz aldığı kadar un yulaf ya da tam buğdağ 170 derece fırında 15 17 dakika kadar kontrollü pişirin
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Defne-bebek Hiç birini kullanmadık bebeğime. Cici bebeyi de kendim yiyorum arada sütle ,😁
Sarisey Defne-bebek Goz karari tam bugday unu,yulaf unu,irmik,yumurta sarisi,yogurt suyu,yogurt,tereyagi hepsini yogurup sekil veriyorum. Bi kitaptan yapmistim ama unuttum su an adini
Piraye123 Kendisi bana güvenilir geldi. Tarhana vb bir çok ürünü de ordan alıyorum. Memnunum. Bisküviyi de yazarım kullandığımızda 😊