Zynpgl Söylenen bütün yiyecekleri içecekleri damlayı tableti denedim olmadımı olmuyo malesef. Sadece semizotu yedikten sonra bi tık fazlalaşıyo okadar. Ektradan bide bira mayası tableti kullanıyorum.
Zynpgl Newmothers solgarın breawer’s yeast with vitamin b12 tableti. Bu malt içeceklerin tablet hali gibi düşünebilirsiniz
dertlikerkenez Newmothers solgarın bira mayası tableti var brewers yeast with b12 olarak geçiyor doktor önerisiyle kullandım 5 aylık oldu oglum 2. Şişeye yeni geçtim sabah akşam 1 er tane içiyorum günde 6 ya kadar içilebiliypr vücuttaki hormonları tetikliyormuş süt üretimi için tavsiye ederim
_yaseminturann 23201060 merhaba ben de bir kez kullandım 1 hafta kullan dedi sadece hemşire siz sürekli mi kullanıyorsunuz?
IrmakAliKerim 23201060 canım bende 1 haftadır kullanıyorum ama aman aman bi fark yok sen ne zaman gördün faydasını hemen mi günde kaç tane içiyosun
milasmommy Kuru incir yiyorum günde 3-4 tane yedikten 1 saat sonra göğüslerim süt dolmaya başlıyor tavsiye ederim incir uyutmasınıda yapabilirsiniz sütlü bir tatlı oda güzel süt yapıyor