M1arafguler Kızlar son zamanlarda özelde sünnet ettirenler var mı fiyat konusunda bilgilerinizi paylaşırmışsınız
Lerakny M1arafguler 1hafta önce İstanbul Maltepe bezmi alem hastanesinde yaptırdık lokal anestezi 1300 genel anestezi 1500
aynurvardi M1arafguler M1arafguler bizde 1 ay öncesi Bursa da dr Erdal karakayanın özel kliniğinde yaptırdık . 800 TL ydi. En güzel olayda sünnet ederken çocuğumuzun yanında olmamızdı bizim için.
aynurvardi Meltemgunturkun Meltemgunturkun çok memnun kaldık , ayrıca sünnet sonrası doktor bey telefon numarasını veriyor, iyileşme sürecini anlamak için whatshapptan fotoğraf istiyor hatta biz kafamıza takıldıkça bişeyler sorduk sağolsun yardımcı oldu.
yigidonunanasii Ben 2 buçuk aylıkken yaptırdım haziranda 400 liraya evet pahalıya var ama ucuzda var ilgiliydi 2 güne iyileşti çok memnun kaldım valla baska yere sorduğumda 1000 lira istemişti iyiki oraya değilde buna yaptırmışım hem ucuz hem güzel oldu 🤩
Lerakny Maviseyyah selim doktorun adı da soyadını hatırlamıyorum zaten tek bir tane doktor var yanına almadılar iyikide almamışlar yoksa dayanamazdım uyuşturmaya bağlı ağrısı olmasada sabit tutulması gerekiyor o da onu biraz korkuttu çıktığında ağladığı belli oluyodu
Elifnazannesi04 M1arafguler bende özelde yaptırdım ama sadece 200 tl bu sene de 300 olmuş istanbul toplum hastanesi