Mom987 Volmine oğlumda öyleydi korkardım aslında bilirdi ama ne bileyim ana yüreği 😊 Şimdi meşgulken seslenirim bakar yandan yandan bakar gülümser 🌺 eğer adını biliyorsa dönüp bakıyorsa sorun yoktur ya
fnur2801 Volmine 5.5 aylık şuan geçen aydan beri ismiyle seslendiğimde dönüyor. ilgisi başka birşeydeyse dönmeyebilir bir de her bebeğin gelişimi farklı
Tubiiiiiik 6aylık adıyla seslenince bakıyor bende daha erken bakması gerekiyor diye düşünüp ismini daha çok telaffuz ettim bi ara
Mom987 Volmine 16.5. Ama mesela sesleniyorum ya arkası dönük meşgulken bakmıyor ama gülüyor sonra mesela tamam ben gezmeye gidiyorum diye ismini söylüyorum hemen dönüp geliyor
Volmine Mom987 evet hep birşeye bakarken ama hep bir yere bakar hep inceler bir şeyleri gitmek için ona çarpınız neye bakıyorsa
Sakura-chan Volmine canı istemiyor demekki 😂 küçük beyi yorma . İster bakar ister bakmaz sana mı sorcak hııııh. Bu arada bizimkide öyle işine gelince bakar
Ates_mami Volmine kulaklarında sorun olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa işitme testinde çıkardı yada hiçbir sese tepki vermezdi. İsmine hiç bakmıyorsa ismini bilmiyordur. Bazen bakmıyorsa o an meşgul olduğu içindir. İşlerine geldikleri gibi davranırlar bazen.