Ruyamm Volmine bende 3 4 aylıkken bakarlar sanıyodum 3 aylık ismiyle hitap edince bakmıyo bizim kız eşime dedim yanlışmı okudun kulağına ezanı duayı ismini bilmiyomu bu kız diye ona kızıyodum😂
Ates_mami Volmine şuan 6 aylık ismini biliyor. 2 aydır falan. Yabancı biri Bile ismiyle seslense bakıyor hemen. Doğumdan beri hep ismiyle seslendik
Volmine Tuba benim ki bazen işi gelirse bakıyor . Hep hareket halinde umursamıyor acaba öğreneme di mi? Ama 11 aylık olacak 😒
Tuba Volmine Dediğiniz gibi işine gelmediğinden bakmıyordur😅 siz sürekli ismi ile hitap etmeye devam edin
Mom987 Volmine bakmadığı zamanlar mesela oyun oynadığı zamanlar olabilir mi. Yada dikkatini bir yere odaklandığı zamanlar
Volmine Tuba iki tane ismi var diyemi yok kız sese bakıyor ve iki ismini beraber söylüyorum.korkuyorum bir şey mi var annesi babası olarak bizimle iletişimde hep güldüğümde Güler gözlerime bakar hep inceler beni her şeyi fark eder
Tuba Volmine Göz teması kurup tepki gösteriyorsa bence dert etmeyin her bebeğin kendine göre bi zamanı vardır😊
Volmine Ates_mami kulakların da sorun var desem yok her şeye uyarın tık sesine ama yok elinde bir şey varsa bakmıyor onunla ilgileniyor umursamıyor
Ates_mami Volmine kulaklarında sorun olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa işitme testinde çıkardı yada hiçbir sese tepki vermezdi. İsmine hiç bakmıyorsa ismini bilmiyordur. Bazen bakmıyorsa o an meşgul olduğu içindir. İşlerine geldikleri gibi davranırlar bazen.
Volmine Mom987 evet hep birşeye bakarken ama hep bir yere bakar hep inceler bir şeyleri gitmek için ona çarpınız neye bakıyorsa
Volmine Tuba yok kız doktor gördü göz kontakta bir şeyi yok dedi . Genel de çok Zeki çocuklar böyle olur dedi. Herşeyi inceliyor görüyor dikkatini çektiyse onunla oynar biraz da olsa ne bileyim ya😄
Mom987 Volmine oğlumda öyleydi korkardım aslında bilirdi ama ne bileyim ana yüreği 😊 Şimdi meşgulken seslenirim bakar yandan yandan bakar gülümser 🌺 eğer adını biliyorsa dönüp bakıyorsa sorun yoktur ya