Zemzemss Merhaba anneler. Biz bayramdan önce tatile gitmeyi düşünüyoruz ama İslami olsun istiyoruz. antalya hariç gitdip memnun kaldığınız yer otel var mı 15 aylık kızım la gideceğiz
Deletedmom5284 İslami istiyorsanız villa kiralayın derim, biz Fethiyede tutuyoruz 1 haftalık 6bin₺ idi 2 sene önce, şuan nasıl bilmiyorum
Deletedmom348 Deletedmom5284 şuan zaten tutmayın sakın. Vaka çok. Villa kiralayan sahiplerde falan hep çıkıyor.
DenizDamla Zemzemss Anladım,o zaman havuzlu villa sizin için daha iyi olmaz mı?Daha rahat edersiniz bence.Izmir’de biz geçen sene sanırım 6bin tl’ye kiralamıştık bir hafta.☺️
Deletedmom5284 Zemzemss evet kuzum ama oralarda hizmet veren günlükçü hanımlar var onları da yanınıza alabilirsiniz
Hilaliahmer Berna18 süper. Balayını orada yapmıştık :) şimdi fiyatlar uçmuş ama villa kadar tutmaz yine de.
Deletedmom5284 Zemzemss evet öyle oluyor biraz o zaman 100₺ idi günlük şuan daha pahalıdır sanırım bilemedim kuzum..
Deletedmom5284 Deletedmom348 yok kuzum artık kendi yerimize gidiyoruz o zaman korona falan yoktu tabi 🙈🤣
Deletedmom348 Deletedmom5284 İyi yapıyorsunuz kuzum. Sakın ama sakın. Bizim en olmaz dediğimiz insanlarda bile çıktı. Adam her yere dağıtmış. Şimdi hastanede yatıyor valla. O da hep transfer yapmış villa kiralamış. Bence bu sene tatile gidilmemeli. Çünkü bizim gibi tatil yerlerinde vaka çok fazla arttı.