Smgsydn Şu an yorumlarin hepsini okumazsamda, gozume çarpan iģrenç kötü yorumlar oldu.
Sen annesin.Guzelsin.Sen bebeni sevmezseydin ,onemsemeseydin sen buraya bu durumu yazmazdin şahsen ben biliyorim❤ Her kes okusun.
Annelik oyle bi duygu ki bebek uyudukda uyanmasini ister,oyanikken uyumasini isteyen anneleriz😊
Guzel duşunelim
Hep kötülemeyelim.Eşin takilmiş diyorsyn.Bak sen annesisin.Onun sana şu an faha çok ihtiyaçi var.bide 4 gozle her an seni ariyordur.Hele emziriyorsan hic sensiz ,senin kokunsuz asla kalamazki canim
Kalirsa bile eve gelince memeyi bile redd ede bilir.Goturursen yaninda gotur.Goturmezsen annende seninle gelsin.Sen eğlen dinlen eşinle annede baksin canim.
Benim arkadasim daha 10 gunluk bebegini annesinin yanina koydu 3 ay tatile gitdi.3 ay boyunca annesi bakti bebeye.Boyle gayet rahat insaanlarda vardir..Sen bilirsin canimBuradiklere bakma.içinden nadil gelirse oyle yap.Annende sizinle gelsim bence.hem orda bebesiz tatilde olunca surekli aklin bebeğinde kalacak.Hic tatil olmayacak sana.gutmendense gitmemen daha iyiydi deyecek eşin.ya bebeğide gotur.ya anneni .2 seçenek bu sadece.benim bebeģim 40liyken eşim annemlere gidelim dedi.tabu bebekde benimle gidecekti.kayinvalidem ay kirka falan duser dedi izn vermedi.bana soylediki sen git ben bakicam.Asla dedim gitmem.Benimle triplere giedu.aylarla bana dediki sen git ben bakicam.Yok dedim.Ben nerde bebekde orda ister soğuk ister hava sicak olsun.ben kimseye itibar edemem.Ya sen yanimda gel yada ben bebeksiz bi yerde kalamam dedim.oylede yaptim.bebeğimle gittim geldim.içim rahat etmez çunku.ne olur olsun annenin yerini hickimse veremez canim.Ominşu anseni arayan zamanlaridir
Kòtý yorum yapan arkadaşlara kalirsa,biraz sade olursaniz guzel olurdu.Iģrenç fikirlerinizi kendinize verin.Hiçkimse ne artı nede sizlerden eksik defildir.annelik dogurmakla emzirmekle birakip gitmeyle olmuyordur.
Biraz marhemete gelin.iyi duşunun iyi şeyler yazin moralimiz bozulmasin kanimiz kararmasin.