Mnli balcicegin_annesi emziriyorum evet ocean mon kullanıyordum hamileliğimden beri doğumdan sonra da 3 ay falan kullandım sonra kan değerlerim normal çıktı bıraktım çocuk doktoru içebilirsin dedi ama her gün içmiyorum mesela bir hafta içiyorum sonra bırakıyorum ne zaman ihtiyacım olduğunu hissedersem bazen uykusuz ve yoğun oluyorum o zaman içiyorum
balcicegin_annesi Mnli ben ocean mummy vitamin hapını her gün alıyorum zararı yok diye belki katkısı olur da şuan içim hala aynıyım 1 paket bitmek üzere
Minikfarecik Geçen hafta supradyni içebilir miyim diye sordum kızımın doktoruna içebileceğimi söyledi. Emziriyorum bu arada
Deletedmom328 balcicegin_annesi supradyn kullanıyorum iyi geliyor bana,emzirmiyprum o konuda bi bilgim yok
balcicegin_annesi Deletedmom328 o zaman ben sorayım doktora sütü azaltmıyorsa bende alırım bakalım sağolun 🙏
NamelesS balcicegin_annesi Zannetmiyorum muadili olan ürünler içerisinde en iyisi, doktorunuza sorun genede isterseniz ocean balık hapıda öneririm ikisinden çok çok memnun kaldım ben
Mnli balcicegin_annesi oceanı ben de her gün alıyordum hamileliğimden kalmışlardı kadın doğum doktoru devam et amelyattan dolayı değerlerin düşecek zaten takviye olsun demişti ama dediğim gibi diğerini arada alıyorum ona da çocuk doktorum alabilirsin dedi ancak saç dökülmesine etkisi olmadı hatta halles şampuan da aldım çeşitli yağlar da kullandım 8 aylık bebeğim sadece azaldı ama devam ediyor dökülme
balcicegin_annesi Mnli zaten 1 yıla kadar devam ediyor diye biliyorum çünkü benim diğer doğumumdan sonra kızım 11 aya kadar devam etmişti hamile kaldıktan sonra durdu doğum sonrası tekrar başladı kel kala kala bir hal oldum 😂 en son saçlarımı kestim
balcicegin_annesi NamelesS ben kullanıyorum ocean mummy multivitamin yazıyor üstünde 30 adet kapsül hapı var ona diyorsunuz dmi?