Merhaba anneler 52 günlük Kızım var. Daha önce bebeklerinizi yanlız bırakıyor musunuz diye post açmıştım. İki gün önce yaşadığım şeyi sizinle paylaşmak istedim. O gündem sonra kontrollü olarak kızımı yanlız bırakmaya başladım uyurken. Neyse iki gün önce eşimle yemek yemeye mutfağa gittik küçük bir öksürük sesi geldi koşarak beşiğin yanına gittik eşimle kızım uyuyordu normalde ellemem aman uyusunda rahat rahat yemeğimizi yiyelim diye neyse yan çevirdim kızımı gözlerini açtı. Eşime dedim gözlerini hiç beğenmedim yeni uyandığı için mi böyle gözleri kıp kırmızı ve dışa doğru idi. Yok dedim ben beğenmedim gözlerini kucağıma aldım kızımı meğersem nefessiz kalmış yavrum eşime dedim nefes almıyor aldı beni bir panik eşim hemen dilini tuttu yutmasın diye ama kendine gelmiyordu hala nefes almıyordu hemen yüzünü yıkadım. Nefes almaya başladı yavrum çok korkmuştuk bebeğim de tepkisiz kaldı sadece nefes alıp boş boş bakıyordu hemen mememe tuttum emdi çok şükür. Allah ım bize bağışladı yavrumu. O günden beri diyorum ya arkamı dönüp gitseydim uyuyor diye. Bunun ilk yardımını araştırdım ama bulamadım netten bir daha böyle bir durumda ne yapmalıyım anneler.