Mervesare 58 günlük kızım var 3 gündür Gaz sancısı çekiyoruz emziriyorum sonra öteki göğüsümü vermeden gazı almaya çalışıyorum bi kere veya 2 defa ağız yoluyla gaz çıkıyor başka yok sadece sabah ları alttan gazı çıkıyor daha da çıkmıyor bu normal mı 🙄
Zehber Mervesare gaz sancısı var cnm yüzüstü yatır belini ovala faydasini görüceksin birde gazi için kimyon kaynat 2 tatlı kaşığı kimyonu 2 fincan su koy kaynat süzgeçten geçir sonra hergun 2 çay kaşığı ver her öğün yani com faydası var benin oğluma iyi geldi biz 3 aylık olduk çok şükür düzeldi inşallah ıyi gelir birde tane kimyon kaynat cnm toz kimyonun dibinde tortuları kalıyor boğazına kaçmasın kuzumun
Deniz2011 Mervesare kimyon bende iciriyorum 40 günlük oğlum ıyi geliyo rahatlıyo bende tavsiye ederim ama şeker koy içine rahat içsin tek başına kimyonu kimyonu içmekte zorlanmasin
Gizemre Mervesare Karnına sıcak havlu koyun ve ayak başparmaklarına masaj yapın bakın nasıl çıkacak Gazı
Mervesare Zehber kahve fincanı değil mi inşallah işe yarar şurda 1 haftadır alttan gaz çıkarmıyor önceden gaz çıkarında hemen kakasını yapardı
Esma4242 Zehber 2 fincan suya 2 tatlı kaşığı fazla değil mi ben bir su bardağına 1 tatlı kaşığı koyuyorum hatta su bardağı da değil tam olarak kupalara koyuyorum
Eymennnnnn Zehber Mervesare bende aynı dertten muzdariptim ama şükür kurtulduk kimyon dene mükkemel birşey en iy gaz damlalarınfan daha başarılı vede doğal tavsiyemdirr
Zehber Mervesare evet cnm kahve fincanı ile 2 kere koy su ben hep icirdim birde kendinde ye kimyonu yemeklerine kou meyve suyuna at iç inşallah ıyi gelir kuzum
Kuzeyalaz33 Merfeee siz kullaniyirmusunuz suanda gaz sancisindab hala ayaktayiz size iyi geldimi zinco kabiz yapii die okudumda forumda
Merfeee Kuzeyalaz33 valla sma mama kullanıyorum takviye olarak Aptamil ar mamasina geçtik reflü olduğu için.. o mama kabız yaptı zaten şu anda kabız.. ama damladanmi mamadanmi kaynaklı bilmiyorum 🤔🤔🤔 Ama dediğim gibi çok rahat gaz çıkarıyor
EsraEfee Gazdan aglama krizine girdiginfe ben fon makinasini kisik ayarda aciyirum.sesi onu sakinlestiriyor.uzaktan karnina tutup masaj yapiyorum. Rahatlayip 3 dk da vikariyor gazini.ama dikkat edin kisik ayarda acin cocugun cildi cok hassas yanmasin.bide kiyafetinin ustunden tabi.
Esma4242 Zehber bende veriyorm dediğim gibi tane kimyon ama kupa ölçüsüyle bide 3 aylık oldu ya ölçüyü artırmak istedim senden cesaret alıp fincan ölçüsünde yaptım yoksa bende veriyorm Harika gaz çıkarıyor gerçekten 😊
Zehber Esma4242 🤣😘😍biz de 3 ayi bitirdik 4 e girdik isten güçten çocuktan fırsat kalmiyor ki telefona bakayim daha yeni gordum cnm
Merfeee Canım İlk 39 gün gazı vardı ama Damla kullanmadım Çocuk doktoruna danistim hangi damlayi verelim diye piyasada 55 çeşit Damla var ama en etkilisi biogay ve zinco dedi.. ama önemli olan çocuğa etki etmesini sağlar o..hastanedebiriyle konuştum biogay fayda etmemiş..ama bize zinco çok iyi geldi normalde günde 3 kere 4 Damla yazıyor ama o kadar iyi geldiki günde 2 kere 4 Damla veriyorum.. Fiyatida çok Uygun 20 lira biogay 52 liraymis
Aliayaz Merfeee Merfeee Evet bizde biogaia kulanıyoduk bugüne kadar ama faydasını pek göremedik aşırı aglıyodu kuzum gazdan dünden beri zinco ya geçtik hemen fark edildi şuan daha iyi 😊😊