Esrayy nursocum eşim bana kızıyor bakma okuma diye ama mumkun değil uyanık olmak lazım canlarımızı korumamız lazım onları imanlı güçlü ahlaklı bi şekilde yetiştirmek lazım Rabbim hepimize yardım etsınn
Deletedmom276 MuhammedAmine valla arkadaşım hiç o kadar detaylı düşünmedim şu an şu haberden sonra ve şu saatte, kara para aklaması da olabilir yani beynim şu anda nakavt ben yazdığım yorumda yalnızca ürüne odaklanmıştım
MuhammedAmine Deletedmom276 Herşey olabilir ama trendyol bu durumda asla masum değil . Rabbim sonumuzu hayır eylesin , çocuklarımızı korusun
Rzgr nursocum cunku saglikli düsunen insanlar olarak boyle seylere ihtimal bile vermek istemiyoruz. Son günlerde cocuklarla ilgili kotu haberler cok fazlalasti farkindaysaniz. Daha kotu ne olabilir dedigimiz anda daha kotusu oluyor. Rabbim herkesin evladini korusun.
Deletedmom276 MuhammedAmine amin amin amin çok amin… kanım dondu zaten sabaha kadar da uyuyamam,,,,, keşke bugün foruma hiç girmemiş olup iki kötü haber okumamış olsaydım…..
yigitalpinannesiii bayanlar Pazar yerlerinde eğer ürününüz iyi bir sıralama içinde ise ve ürün stoğunuz biter ise ürünü silmek yerine kimsenin sipariş geçmeyeceği şekilde fiyat yükseltirilir. Daha sonra ürün stoğunuza gelince eski fiyat yazılır ve aramalarda yine üstte olursu
Deletedmom74 yigitalpinannesiii bende böyle düşünmek istiyorum. Belki stoğu tükenen ürünleri kaldırmak yerine fiyatları uçurdular satılmaması için. Ay bilmiyorum hiç düşünmek istemiyorum beynim karıncalandı
Merve yigitalpinannesiii burda tek sorun fiyat yükseltilmesi değil ki ne kadar iyimsersiniz. Halı seçiyorsunuz çocuk beden tablosu çıkıyor. Bir genç kız kıyafeti var 1 yaş yazıyor. Yorumlarda cabası.
Canimbebegim limonlucizkek acaba bu sekilde trensyol kendi reklamini mi yaptirdi o skeilde de olabilrimi aklim almiyor cocouk satisi vs bu nedir ya olmaz ki olamaz yani vardir birseyu hani kötü reklam iyi reklam olmaz gibisinden boyle hirsey cikarmis olabilirlermi gundemde olabilmek adına
limonlucizkek Canimbebegim Ama güzel bir durum değil ki reklam olması imkansız bu durumun ben açıkçası şüphe ettiğin için alışveriş yapmak istemem
Arasannesi Morcivert061 siz atınca baktım ve ımkansız fıyatlarda halılar var ve hepsınde cocuk beden tablosu cıkıyor.gercekten satılan Normal halılarda oyle bır beden tablosu seçenegı yok sadece o fahiş fıyatlılarda var
yigitalpinannesiii Deletedmom74 yok ca im saat bölümüne de girin 185.000 tlye saat var mantık olarak kim alır hic kimse ama var hatta 5 trilyona da var fiyatı yukseltilmis
Deletedmom74 yigitalpinannesiii bardakta var tabakta var yani çok urun var aslında fiyatları aşırı yüksek olan
Arasannesi yigitalpinannesiii benım dıkkatımı yukarda bır bayan paylasınca halılar çekti.hadi fiyatı anladık dıyelım o sebepten dolayı ama beden tablosu neden cıkıyor cocuk beden tablosu koymuslar
Yassos limonlucizkek Allahım bu ne iğrenç bir şey ne kadar kötü bir dünyada yaşıyoruz sen çocuklarımızı koru Rabbim 🙏
Deletedmom94 limonlucizkek twıttırda yazılanları görünce kanım dondu. Bende görmüştüm bir oyuncağa 250 300 bin yazdıklarını ve alanlar yorum yapmıştı şimdi onlar gerçekten çocuk satıcıları ise devlet derhal buna el atmalı çok kötü çok 😢