Eslemmomy benim ayaklarımın uyuşukluğu geçtiği anda ayağa kalktım karnımdan güç almadım yatağın kenarlarına tutunarak kalktım. Kimse tutsun istemedim çünkü daha çok zor oluyor onlar bilemiyor senin nasıl rahat kalkacağını. Kendin yapmaya çalış. Hiç oturma hep kalk yürü nescafe iç bol bol. Bide pozitif ol canım hastayım diye düşünme. Sen hasta değilsin ki normal bir ameliyat değil mucizene kavuştun 🥰 ağrım başladıkça ağrı kesici istedim gelip vurdular hep. Eve gelince de bana antibiyotik, kan ilacı, parol verdiler. Parolu günde 3 kere içtim. Ağrım olursa ne yapacağım diye özellikle sordum hastaneye mi geleyim diye. Ben öyle deyince sana çok iyi agri kesici vereyim onunla çok rahat edersin dedi. Ondan sonra voltaren fitili verdi. Mükemmel bisey ben eve geldim hiç yatmadan iyileştim. 1 hafta falan o fitili her gün 1 tane kullandım. Küçük bisey zaten zorlanmazsin kullanırken. Onu kullanmadigimda ağrım oluyordu mesela o kesiyordu efsane bisey. Sen özellikle soyle doktoruna yazsın. Belki seninki sen demeden vermez özellikle belirt. Benim kurtaricim oldu