Kiz_annesi kizlar 2 ay 8 gunluk bebegim var . En ufak cis bile yapsa cok rahatsiz oluyor agliyor ta ki bezini çıkarıp yenisini takana kadar sizler ne sıklıkla bez degistiriyorsunuz?
Drydnz12 Kiz_annesi ben bekletmiyorum. Cişini yaptığı an genelde hep değiştiririm. çünkü bende isterdim bezimin her ıslandığından değiştirilmesini 🙄
Papatyaseverr Kiz_annesi 4 aylığız her beslenme sonrası değiştiriyorum yani 2-3 saatte bir geceleride 2 kere falan kalkıyor yine değiştiriyorum havalar sıcak rahatsız ediyor çişli bez
Kiz_annesi Drydnz12 bende öyleyim her cis yaptığında aliyorum bezini zaten kendiside agliyor ama cevremdekiler bezin dolmasını bekle boyle yapma diyor
ZyNpYigit Kiz_annesi 7 ay 4 gunluk.oğluşum her islattginda aliyorum malum bide ek gda zamni olunca kokulu kaka 🙈😏🤣 5 6 en az
fnur2801 Kiz_annesi başlarda çok sık kaka yapığı için 8-9 bez değiştiriyordum. hatta bazen kaka yapsın diye bekliyorum sonra bezini değiştiriyorum yeni beze kaka yapıyor 😂 şimdi 5 aylık 2 en fazla 3 saate değiştiriyorum havalar sıcak çünkü. pişik enfeksiyon vs olmasın diye.
Cakos Kiz_annesi Ben kucukken cok sık degistiriyordum . Pisik vs. olmasin diye . Gece de degistirirdim . Su an 10 bucuk aylik . Gece degistirmiyorum sabaha kadar ayni bezle kalabiliyor . Gun icinde de kaka yapmamissa 3 saatte 1 degistirme yapiyorum .
Kiz_annesi Bilgiliannem bende ilk prima premuim care kullandım kizim pisik oldu stoklamistim bi de baskasina vermek zorunda kaldım. Tekrar pamuksu dokuda bez araştırdım pure anda soft prima ile eşit simdibonu kullaniyorum pahali ama olsun pisik olmasın yeter ki