EG1994 Arkadaşlar merhaba 17 aylık bebeğimin beyninde kist çıktı. Perşembe emara girecek. Doktor çok sıkıntı yapmayın çoğu bebekte olabilen bir şey dedi. Emarda netleşir dedi. Var mı böyle bir durum yaşayan. Çok moralsizim
Hyryygt EG1994 merhaba dün benim bebeğim dede anakroid kist olduğunu öğrendik 14×38 mm doktor önemsiz dedi ama yine de tedirgin oldum. Siz ne yaptınız ne dedi doktorunuz
Yorgunanne1 EG1994 bebm bebeğmde hamileyken vardı sonra geçti ozaman araştırdm da öğrenmştm bebeklerde herhangi bir skntı yaratmıyormş endişelenmeyn minnoşa çok geçmş olsn
Esdoel EG1994 onu bilmiyorum kuzum benim beynimde araknoid kist var 3 sene önce öğrendim doğuştan dedi doktor 2 sene düzenli 6 ayda bir emar çekildim büyüme yoktu bu sene gidemedim kontrole hamilelikti dohumdu derken kaldı eğer aynıysa kafaya takılacak bir şey değil diyecektim
Skkssjajjsjs Esdoel merhaba bende bugun bu kistten oldugunu öğrendim başa agrısı migrenden bu yapmaz genelde büyümez dedi sizin başınıza neler geldi bu konuda
RabiaMevaninAnnesi Hyryygt merhaba gecmis olsun bebeginiz nasıl oldu acaba nadil bir yol izlediniz dün tesadufen kızımda da 28×25 mm araknoid kist oldugunu ogrendik? Onemli degil dediler ama yinede beyin ve sinir cerrahisine gidin dendi.Randevu bulmaya calisiyorum bende.
Hyryygt RabiaMevaninAnnesi bizde tesadüfen öğrendik doktor herkeste olma ihtimali var ben çektirdim bende bile olabilir dedi. Ben bi daha ko teile de girmedim çaktırmadım başka bişeyde. Şükür bi sürü olduğunu düşünmüyorum
Esdoel Skkssjajjsjs Daha kontrol ettiremedim canım 3 sene olacak neredeyse öğreneli ama son 2 haftadır hergun başım ağrıyor duvara vuruyorum resmen bana da ağrı yapmaz demişti
Esdoel Skkssjajjsjs canım baş agrimin sebebini öğrendim boyunda ileri derece de düzleşme varmış ve 3 tane fıtık duzlesmeden dolayı ciddi anlamda baş ağrısı yasarmisim