Deletedmom74 Merve_Kumsal90 içim rahatladı aslında biraz kesinlikle söylediğiniz gibi umursamamaya çalışacağım
_Zeynep_bebek Deletedmom74 siz güldügünğz için hoşuna gitmiş olmalı ki alışkanlık haline gelmiş benin kızımda kafası kafamıza vuruyor bir ikş güldük bakyım olmuyor etraftakilerede tepki vermeyin dedim bakalım inşallah unutur
Deletedmom74 @Deletedmom265 @PembePelikan Buyrun şimdi sinirden gülmekte haksız mıyım Allah aşkına yakışıklı dağ gibi çocuğum kendini ne hale sokuyor😂😂😂😂😂
Dunyamsensn2008 Deletedmom74 😂Tamda böyle evet çok aşırı tatlı oluyorlar bence erkek bebekleri sanki daha çok yapıyor
PembePelikan Deletedmom74 yoruma sesli güldüm. İlk defa şu forumda güldüm inanılır gibi değil. Bence bir sorun yok tamamen şebeklik yapıyor siz de her yaptığında ona güldüyseniz hoşuna gitmiştir doğru bişey yaptığını düşünmüştür.. diyeceklerim bu kadar 🎈
Deletedmom265 Deletedmom74 ama ama ama ama ya hahahahahahahahahahahahha ne dicegimi unutturdu hahahahahahaha😂😂😂😂😂😒
Deletedmom74 Dunyamsensn2008 basta hep güldükte aşırı komik geliyor cidden sinirlerim bozuluyor sürekli yapıyor çünkü ve bugün dedim ki acaba böyle mi kalacak yani Allahım çene önde tipleme gibi 😂😂
Deletedmom74 Butterfly hahaha 😂😂 gerçekten içimi rahatlattiniz o kadar endiselendim ki disleriyle ilgili bir problem vardır diye 🤦🏻♀️😂
Deletedmom74 Deletedmom265 😂😂😂 şimdi endişeme hak verdiniz mi yani böyle kaldığını bir düşünsenize 😂😂😂🤦🏻♀️
Bulutipek Deletedmom74 kok disi cikio olmasin bnm oglum 2 bucuk yasini gecti surekli dislerini gicirdatiyordu bi baktim kok dis cikarmis
Deletedmom74 Bulutipek çoğu dişi çıktı aslında çok dikkatli baktirmiyor ama daha yeni 4 azı dişlerini çıkardı arkalardan büyük. Galiba oyun oynuyor böyle 🤯😂