Yazdıklarımı okuduktan sonra “gerçekten bunun için post mu açmış yani” diyip gülebilirsiniz hak veriyorum ama aşırı derecede aklıma takılan bir konu. 17 aylık bir oğlum var ve sayamadığımız kadar dişi var şu an. 4′er tane çıkardı hep dişlerini 4.aydan beri. Tahminimce 18 civarı ama net bilgimiz yok asla ağzını açmaz. Yani eksik dişi yokmuş gibi gözüküyor alt çenede tam duruyor bakınca. Sorunum şu ki uzun zamandır alt dişlerini öne çıkararak sebeklik yapıyor bizde başlarda baya gülüyorduk tabi haline. Alışkanlık mı artık yoksa dişleri rahatsız mı ediyor bilmiyorum gün içinde bu hareketi sürekli yapıyor. Yemek yerken uyurken hiç sorun yok normal ama uyandığı andan gece uyuyana kadar sürekli çenesini ve alt dişlerini öne çıkarıyor. Bugün iyice sinirlerimiz bozuldu gülmekten yaş geldi gözümüzden eşimle. Böyle mi kalacak acaba diye 😂😂 corona olmasa önce kendi doktoruna sonra diş doktoruna koşarak götüreceğiz ama şu an o riske de girmek istemedik. Dişleri çarpıyor ya da rahatsız ediyor olabilir mi? Yoksa tamamen şebekliğine mi yapıyordur?Bebeği bu hareketi yapan ve sonradan düzelen var mı? Lütfen içimi rahatlatın yani beşinci sınıf korku filmlerindeki tiplemeler gibi kalmaz dimi benim çocuğum? 😂😂