EJDERYAA Bu postu boş bırakmayın kızlar üstlerde kalsın lütfen herkes görsün 😞 adminler postu üstte sabitlermisiniz acaba 😞
snms EJDERYAA Yani düşünüyorum, anlamaya çalışıyorum yok. Ben oğlumun vücudunu yüz yüze gelmediğim, gerçekliğinden emin olmadığım bir doktora hayatta atmam. Allah iyilerle karşılaştırsın, akıl fikir versin.
Deletedmom278 Ya var ya biraz akıllı olan biri pişik olan bir evladına çoksa eğer zeytinyağı sürüleceğini bilir nasıl sürüleceğini bilmiyorsan da ne bileyim artık. Pişik ya pişik olabilir her bebekte var krem süreceksin bu kadar bir de adım adım yaptım evet falan diyor. Hadi bilmiyorsun soracağın anne ablan falan da mı yok onlara sor hadi onlar da yok ac interneti videolu anlatım var be. Bu kadar da olmaz.
EJDERYAA Deletedmom278 🤦♀️ Aynen Eda yani pandemi yüzünden internet doktorculuğu çoğaldı zaten ama ben netten yerine sağlık. Ocağına giderim mesela hiçmi düşünülmez ki
Mom987 EJDERYAA Ne olursa olsun annesi de paylaşmayacaktı ve ne olursa olsun burda bile paylaşılmaması gerek. Bazen diyorlar çocuğun namahremi mi olur diye ama burdaki fotoğraflarda Google düşünüyo ve sözüm meclis dışı kimin niyetini ne bilmeyiz. Bebişe üzüldüm.
EJDERYAA Deletedmom50 işte anne bebeğini düşünüyor güveniyor doktor sanıyor heralde istediği herşeyi yapıyor en sonda da kadın anlıyor heralde ne diyorsunuz ya diyor
Deletedmom388 EJDERYAA Adamın yazım tarzından doktor olmadığı bariz belli haykırıyor hatta🤦🏻♀️Türkçe yazmaktan bir haber resmen ve saçma sapan bir şekilde anlatıyor anında anlaması lazımdı…Gerçekten artık bilinçlenmeliyiz toplumca, 2020 yılına geldik ben böyle şeyler görünce inanılmaz derecede kahroluyorum
Deletedmom278 EJDERYAA Elle tutulur hiçbir yeri yok biri şerefsiz sapık diğeri cahil cühelâ bir kadın. Bu devir de.
EJDERYAA Deletedmom278 umarım tez zamanda bulunur ve umarım ki artık anneler böyle şeylere inanıp yavrularının fotolarını atmazlar 🤲
Deletedmom50 EJDERYAA evet bende onu gördüm orda üzüldüm zaten ya bu bilinmicek birşey değil profil.bile yok.. ve takipçi bile çok az nasıl yazarlar anlamış değilim
Esdoel EJDERYAA geçen 10 senelik arkadaşım oğlunun orasının resmini atmış pişik olmuş ne yapsa geçirememis ilk çocuğu benim 2 tane olduğu için ben bilirim hesabına yatmış benim WhatsApp tan gelen mesajlar inmiyor hemen benim onayim olacak ki inecek resmen dal dassak her yer ortada indirmeden belli oluyor indirmesini hemen sildim resmi sert bı dille de uyarmistim ne olursa olsun kimseye yollama tamam senelerdir birlikteyiz güveniyoruz birbirimize ama bu kadar da değil sen onu babasından bile koruyacaksin devir bizim zamanımızda ki devir değil dedim biraz alındı ama sonra düzene girdik geri
EJDERYAA Esdoel bence çok iyi yapmışsın bırak kırılsın arkadaşın sen onu kurtardın 🌺 Bende olsam aynısını yapardım zaten erkek kız farketmiyor artık sapık ruhlular için
EJDERYAA @Sebnemm ay şimdi gördüm postunuzu bu doktor gibi görünen pislik sizedemi attı 🤦♀️ Bende aynı şeyi yazıp herkes bilinçlensin diye yazdım inş herkes akıllanır
Mertmete EJDERYAA gerçekten çok yeni bir dünyaya girdik.rabbim çocuklarımızı korusun annelere de akıl fikir versin.en kötü bir eczaneye git danış al merhemini sür niye atarsın ki elin adamına fotoğraf.adama zaten diyecek söz yok Allah belasını versin kor ateşlerde yansın
EJDERYAA Mertmete internet elimiz ayağımız oldu kolaylarına geliyor yada hala herkese güven duyuyoruz 🤦♀️
Mom084 EJDERYAA O kadsr şey yazmak istiyorum ki sinirim tepeme çıktı 😑 normal doktor baksa bile öyle konuşmaz ya bu nasıl bişey o dk anlaması lazımdı böylelerini seyinden asacan herkese ders olacak
EJDERYAA Butterfly bir adam güya doktor bir annenin bebeğide pişik olmuş ondan resimler istiyor kadın atıyor mahrem yerlerini atıyor yani ardından o pislik ona şöyle yap böyle yap diyor 😞 ay tuhaf oluyorum valla