Deletedmom328 1anne34 arkadaşım hamileliğinde öğrendi,detaylı ultrasonda . Bi ara normal ilerliyordu kafa ölçüsü şu an büyüme var Ankara’ya götürecekler şant takılacakmış galiba. Sizin durum bana hidrosefali gibi gelmedi açıkçası ama doktor daha iyi bilir tabi
1anne34 Deletedmom328 çok geçmiş olsun inşallah şifasını bulur . Farklı bi doktora götürüp yeniden MR çektirsem mi diye düşünüyorum bende
1anne34 MuhammedAmine yok hayır sadece emekliyor biz kaldırırsak kalkıyor ama zaten dedelerinde ve annesinde de geç yürüme var doktor genetik ve tembellikten diyordu
MuhammedAmine 1anne34 Benim annemi o zamanın şartlarında fizyoterapiste yönlendirmişler sizi direk MR a yönlendirme sebebi ne şaşırdım doğrusu . Allah büyük İnşallah yanılıyordur doktor . Siz yine de tek doktor tek hastane ile kalmayın araştırın alanında uzman birine götürün ihmale gelmeyecek bir teşhis
1anne34 MuhammedAmine sıralamadığı için MR çekelim dedi zaten nöroloji doktoruna götürdük hala daha yürümeyince o da sıralamıyormuş bi çekelim aklımızda kalmasın dedi kendi doktoru da öyle diyimce çektirdik
PonciKom 1anne34 farklı doktorda gorsun oda aynısını dıyorsa dogRudur bende şaşırdım netedw baktım suan eekwn dogum dogumda veya dogum oncesınde ogrenılır dıyor şaşırdım 18 aya kadar farkedılmemiş olmasına ınsallah mr yanlsıtır
MuhammedAmine 1anne34 Siz diğer annelerin de dediği gibi yapın özellikle araştırma hastanesine iyi bir doktora götürün . İnşAllah öyle birşey yok nereden çıkardılar bunu haberlerini alın
Asli123 1anne34 bebekler mucizenin adı MR yanlış olmaz benm oğlumda 4. Evre beyın kanaması geçirdi çocuğuma neler söylendi neler 8ayşık ve hiç bişeyi yokk çok şükür coookk
bahar6122 1anne34 merhabalar şuan çocuğunuz nasıl ne durumda acaba hidrosefali açısından çok merak ediyorum ceavplarsaniz çok memnun olurum bizimde beyinde su birikmesi varda o yüzden soruyorum