Birpasaninannesii Kızlar merhaba, oğlum 5 aylık olacak aşırı derecede saçım dökülüyor, tahlil yaptık değerlerim normal çıktı, siz ne yaptınız böyle bir durumda, yardım edinnn😟
Deletedmom896 Birpasaninannesii normal canım bu evrelerden mecbur geçiyorsun şampuanına bemiks ve bebanthen ampul sık 1 er ampul kullan düzenli
fnur2801 Birpasaninannesii aynen benim de çok dökülüyor oğlum 5 aylık. multivitamin kullanıyorum ama çok da bi fark olmadı.
Ssd Birpasaninannesii Halalles diye bir şampuan var. Kullananlar çok memnun. Dökülmeyi azalttığını söylüyorlar.
Ahsenay Birpasaninannesii benim de çok dökülüyor bebeğim 11 aylik olacak saç dökülmem hala bitmedi bende değerlerime batıracağım bir de tresanın şampuanı iyi geliyormuş yorumlarda bayağı memenundu kullananlar ondan kullanacağım
Deniz-annesi Valla bizde 4 aylıkkkk nasılllll dökülüyor hem benim hem oğlumun 😌 ama normal bu zamnada herkeste oluyor
Deniz-annesi Hamileyken saçlarım bir süre hiç dökülmediii. Şimdiiiii sanki saç kalmicakkk gibi böyle giderse valla ben hiç bir şey de yapmıyorum daha doğrusu kendime ayıracak zamanın bile yokkk
Pinque Ssd ben bu şampuan için ayrıca bi post açtım kullanan memnun olan var mı diye, ama yüzde doksan verilen paraya yazık olduğunu demeye getirdiler😓 bıttım sabunu aldım onu denicem bakalım, çoğu kişi ondan memnun kalmış
Giraysmom20 Birpasaninannesii bende kel kalmak üzereyim babaannem bu durumda çocuk seni tanıdıkça saçın dökülecek çocuk anneyi tanıdıkça saçı dökülür diyor bunu bir tek o değil pek çok insandan da duydum ben ara ara uçlarından alıyorum işe yarar belki hafifletir diye ama nafile
Birpasaninannesii Giraysmom20 evet bana da hep bunu söylediler, bende bayağı kestirdim ama pek bir işe yaramadı
ekmek-arasi Giraysmom20 valla babanen hakli sanirim degerlerime baktirdm bisey cikmadi kestirdim gene ayni ins kel kalmadan bi an once dururda bebegim anne yerine baba demez 🤣😅🤣😅🤣
Deletedmom896 Birpasaninannesii evet tabi ki önceden keratin ampuller vardı hala var Mı bilmiyorum varsa onuda al karıştır kullan geçmiş olsun🙏🏻
Ahsenay Birpasaninannesii bak bi araştır canım dediğim gibi bende henüz kullanmadım ama kullanacağım inşallah fayda eder
Rabia_38_01 Birpasaninannesii argan yagi biraz fayda etti bana en azindan biraz daha azaltti diyebilrim
Birpasaninannesii 55eren55 ay bilemiyorum ya eski saçlarımı özledim tek tesellim oğlum için değer diyorum biraz ferahlıyorum işte