Ebrar4234 Ecem29 kızım sezeryan la doğdu 3 gün kuvezde kaldı. Dr sezeryanla doğan bebeklerin %80 ciğerine su kaciyirmus böyle demişti yakın zamanda çıkar inslh korkma canım
Azraelif Ebrar4234 merhaba eski bir konu ama aynı şeyi ben de yaşamaktayım, dün doğum yaptım, bebeğim ciğere su kaçması sebebiyle küvöste, nasış bir süreç atlattınız acaba
BalyanakAlpTuna Ecem29 çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin biran önce kavuşursunuz inşallah yavrularınıza . Su kaçması hakkında bilgim yok ama bizim akciğer iltihabından küveze almışlardı 10 gün kaldı sadece antibiyotik ve oksijen uygulamışlardı. Tez zamanda tekrar kucağınıza alasınız inşallah 🙏
Ecem29 Hepinize çok teşekkür ederim kızlar umarım en kısa zamanda kollarımda olurlar dularınızı eksik etmeyin 🙏🙏
Kroniksakar Ecem29 ciğer onu emiyomuş bir iki güne geçer. Kilo almaya başladı mı daha hızlı iyileşir..emiyorsa eve bile çıkarırlar korkulacak bişi değil
Azraelif Ecem29 merhaba eski bir konu ama aynı şeyi ben de yaşamaktayım, dün doğum yaptım, bebeğim ciğere su kaçması sebebiyle küvöste, basış bir süreç atlattınız acaba
Ecem29 Azraelif Canım bir hafta küvezde kaldılar ben her gün süt sağıp götürdüm çıkmadan 1 gün önce emzirmeye çağırdılar emerken hırıltı var mı diye bakıyolarmış ertesi gün çıktılar Rabbim tez zamanda kavuştursun yavruna sağlıkla inşallah
Ecem29 Yenianne bi anne için zor bi süreç inan yazarken tüylerim diken diken oldu ikizlerimin ikisini de küveze almışlardı çok zor geçti o 1 hafta ama inan orda çok iyi bakılıyolar Ramazan mübarek gün bebişine Rabbim şifa versin kuzum🙏🏻
Azraelif Ecem29 amin cnm aradan geçti bayağı ama bir hafta sonra aldım oğlumu, 2 aylık olduk bile, çok şükürr çok zordu ama geçti
Ecem29 Azraelif Çok şükür canım çok sevindim şimdi zaman nasık geççek anlamıyosun hiç bizde 7 aylık olduk☺️
ulkununannesi Ecem29 basligi gorunce icim cız etti.. gerci aralıkta acilmis umarim su an iyilerdir. benim de bebegim mart ayinda dogdu ve bu yuzden 7 gun yogunbakimda kaldi
Ecem29 @ulkununannes ulkununannesi Çok şükür iyiler canım 7 aylık olduk bile büyüyoruz yoğun bakım günleri çok zor olsa da geçti gitti
Edizin_Annesi Ecem29 canım kuzucuklarını rabbim sana bağışlasın ınsallah sağsalim al kucağına evlatlarını öp kokla mis gibi ☺️❤️