EfeD30 Kızlar 2 gündür bebelac gold kullaniyoruz ve her beslenmeden sonra az da olsa hep kusuyo bebeğim. Öncesinde aptamil kullaniyoduk gaz sorunundan bebelağa gectik ama her beslenme sonrasi kusmasida canımızı sıktı aptamilde nadir olurdu. Kusma sebebi ne olabilir sevmisti mamayıda ama degistirmeyi dusunuyorum tekrar. Kullananlarda da kusma oluyor mu acaba?
Balannesi EfeD30 Her mama her bebeğe yaramıyor maalesef. Bir de ilk verdiğiniz için olmuş olabilir kutuyu bitirene kadar deneyin alışabilir.
Pelinzade EfeD30 aynen canım ben devböyle bir post açacaktım aptamil sma hip smilac kullandık nadir di çıkarması şimdi bunu kullanıyoruz her yediğinde çıkartıyor bende anlamadım bazen reflü mü oldu diye şüphe duyuyorum mamada mı sorun var yaa
Miskokulumelegim EfeD30 Canm bende aptamil kullanıyordm kızım doymuyordu bebelac aldk çok memnunum doyuyo kusma tabiki oluyo
Havvamogultay Bebelac biraz kusma yapıyor ama sevmemişte olabilir benim bebeğimde aptamilde daha çok kusuyodu ve daha çok gazı oluyodu bebelac biraz daha iyi gibi geldi
EfeD30 Havvamogultay hepsini kusmuyo süt fazlasi derler ya o sekilde ama her beslenmeden sonra bunu yapiyo aptamilde yapmazdi ama icimi cok güzel hemen icip bitiriyo isteksizlik yapmiyo
Havvamogultay Hem anne sütü hem mama veriyorum kilo alımı normal evet aşırı kusma aptamilde oldu nizim ama reflüde var benim bebeğimde o yüzden de kusma olabiliyor
EfeD30 Pelinzade biz de ayni canm bizde her mamayi denedim ama kusma nadirdi bunda her beslenmeden sonra oldu
Ozlem0009 Bende bebelac gol kullaniyorum ilk oglumuda bebelac la buyuttum ama benim bebegim simdi 2aylik beni emincede her emdiginde kusuyor mama yiyincede kusuyor bir sorun oldugunu dusunuyorum artik ama cok kusuyor doktora goturecegim artik
EfeD30 Miskokulumelegim bende gaz ve kabizlik sorunu yuzunden degistirdim aptamili canm normalde 2 aydir aptamil kullaniyodum bi hasta oldu ondan sonra kabiz yapmaya basladi oda haliyle gaz.. biz de bebelac gold deneyelim dedik gaz sorununu çözdu cok sukur ama kusma basladi sevdide guzel.iciyo ama dün 6 kere kiyafet degistirmek zorunda kaldim resmen
Miskokulumelegim EfeD30 Hım anldm cnm bi doktora götür üşütüncede kusma olyo derler bende 2 ay kullanmıştm kapız olmaması için mamanın içine gerçek zeytinyağı katıyom
EfeD30 Obsesifk hepsini denedik bi işimizi gören hipp combiotik onda da kilo alimi durdu resmen, bide bebelac iyi geldi oda kusma yapiyo digerlerinin hepsi gaz sorunu yapti. 3 aydir bi net mamamızı bulamadık
Obsesifk EfeD30 o zaman bebelaca devam içtikten sonra bi süre oturtmayın karna baskı olunca kusuyorlar
EfeD30 Miskokulumelegim dün kontrolumuz vardı canm cok sukur bi sorunumuz da cikmadi. Tatli kasigi kadar kusuyo süt fazlasi diyolar ya onun gbi bisey mi anlamadm
Beyzanurr Hanımlar ilk evolvia kullandım hiç memnun kalmadım çünkü bebegim hiç sevmedi sonra aptamil kullandım gaz ve kabızlık yaptı şimdi bebelac gold a geçmeyi düşünüyorum nasıl bişey çoçuğa yararmı acaba birde bebelac gold gaz ve kabızlıgı gideriyormuş ne derece dogru acaba
EfeD30 Beyzanurr ben 2 gundur kullaniyorum bebelac gold ama 2 gundur daha kakasini yapmadi ama gazimiza iyi geldi
Cemrelif EfeD30 hipp combioticten bebelac gold geçtik. Gaz sorunu veya kusma sorunu yaşamadık. Meme artı mama gidiyoruz. Kilo alımızda gayet iyi. Ancak tabi her mama her bebeğe uymaya biliyor