Marbeker Hayirli olsun. Biz de oğlum 2 aylıkken yaptırmıştık. Karton bardak kullandık. Ilk 3 gün Calpol ve 10 gün boyunca her bez değişiminde de kantaron yağı kullandık. Hiç bir sıkıntımız, huysuzlugumuz olmadı.
Recbeyer Yesimyusuf hadi geçmiş olsun allah damatliginida göstersin inşallah 🙏🙏 Kaç aylık veya yaşında mi oldu sunneti ??
Dezemet Yesimyusuf Biz de sunnet olduk bugun ☺️ Doktor agri kesici fitil verdi. Bir de sari kantaron yagi surun dedi. Iki gun Sonra ilik su ile oturma Bandosu yapin Sabah aksam dedi. Baska bir sey vermedi. Simdilik hic bir sorunumuz yok.
Ck_46 Yesimyusuf biz de 1 hafta once sünnet ettirdik eve geldi doktor saglık ocagı doktoru yapıyomus soyledik geldi. Bze stafina die bi antibiyotik verdi ilk 2 günde 6 saate bi calpol verdim sarı kantaron ve zeytinyağıda işe yarıyo bu arada bide bol bol güneş dedi hem d vitamini açısından hemde kurusun doğal iyileşsin dedi güneşinde cokca faydasını gördük bide bi gece gündüzde dahil olmak üzere popişi açık yatırdık altına alt açma serdik sürekli nobetlese baktık çiş yaptı mı hemde ta duvara kadar yaptı yeri geldi severken boynumdan aşağıya yaptı ama ne kadar iyi olursa o kadar iyi gecmis olsun hayırlı olsun🙂❣
Nuralicihangir Deletedmom420 hayır tabıkıde ne yakması 🙊 ılk defa sızden duydum bız genelde boyle yaralara hep zeytınyag surup ıyılestırırz benm oglumda sunnet oldu gecen yıl o sekılde ıyılestı korkmayın suruncede gorursunuz yanmadgnı hıssetmez bıle
Yesimyusuf Deletedmom278 verdiler ama benim dikkat etmem gereken şeyler vardı onlar için bilgi almak istedim annelerimizden .
Arasannesi Yesimyusuf masallah.nasıl oldu sünnet rahat geçiriyor mu acaba.ben de oglumu ettırecegımde 4 ay 10 gunluk.daha cesaret edemedık
Yesimyusuf Prensannesiyimm küçükken ettirmek daha iyi dediler hep , bencede öyleymiş çünkü hareket halindeki çocuk biraz zorlanıyor 😊