Melekannem 6 aylık oglum var 2 gündür atesi düşmüyor hemogram da bisey cıkmadı fakat hala düşmüyor lütfen dua eder misiniz? Bilgisi olan da yazabilir mi?
Humakus19 Annesirintugceuzun Melekannem aşı sonrası ateş mi? Yoksa enfeksiyonel olabilir hiç düsmüyorsa
160119 Melekannem Canım geçen haftalarda bizde yaşadık 3 gün yüksek ateş 3 gece hastaneye gittik. Serum antibiyotik 3 gün sonundada döküntü oldu. 6. Hastalık diyorlar biz gittiğimizde vardı bı kaç bebek daha. Belki ondandir
Deletedmom_9857 Melekannem geçmiş olsun hastanede olmanız daha iyi ama doktorla birşey diyor mu bizim de öyle 3 gün düşmayen yüksek ateş şikayetimiz vardı hiç bir şekilde düşmedi 6. Hastalık olduğu öğrendik kanda ve idrar da birşey çıkmamıştı 3 günün sonunda kendi toparlanmıştı inşallah siz de en kısa süre de atlatırsınız
Annesirintugceuzun Melekannem Benim kızımda da olmuştu bir dönem. Kan temiz çıkmıştı. Domuz gribiymiş meğer. Düşmüyordu ateşi. Enfluvir kullanmıştık ve geçmişti. Doktorların bir düşüncesi var mi?
Anne21 Melekannem benim bebeğimin de 2 gün önce vardı ateşi idrar da enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyoruz. Sizi sadece ateş var diye mi yatış yaptırdılar ?
Melekannem Annesirintugceuzun şuan hiç birsey söylemedi inanın ki bize Bi acıklama yapmadı 😒 atesi olunca bıngıldakta hafif şiişlk olur mu acaba
Melekannem Annesirintugceuzun kan aldı 3 gün içinde cıkar dedi sanırım antikor testi ama bize antikor demiyorlar enfeksiyon var mı diye bakıcaz dediler 3 günde mi cıkar o yani bilmiyorum
gezentianne Derya70 Sirke aksine kısa sürede düşürse de sonradan daha cok cıkarıyor. Doktor tedavisi daha iyi. Kaş yapayım derken göz cıkmasın 😔
Deletedmom_9857 Derya70 sirke evde de olmaz kullanmayın siz de iç ateşi yükseltir havaleye sebep olur
DenizEymen Derya70 sirke dış ateşi söndürür iç ateşi arttırır havaleye kadar gider Allah göstermesin ılık duş ve ince kıyafet düşmezse Dr aman diyeyim doğru bilinen yanlışlarınyapmayalım 🤗
Cansubasak Melekannem eğer bıngoldakta şişlik ateş bar ise 3 gün sonra çıkacak bir test yaptılarsa menenjit testi yapmış olabilirler bir sorun doktorunuza varmı menenjit ihtimali diye çok geçmiş olsun
Srplglce Altıncı hastalık olabilir üç gün ateş düşmüyor 39 altına üç gün sonra vücut döküntü yapıyor geçen hafta kızım böyle oldu boğaz enfeksiyonu dediler antibiyotik verdiler değilmiş döküntü yapınca anlaşıldı
Derya70 3 gün çok uzun değil mi ya 3 gün peki napacaklar ne verecekler Ateş’in düşmesi için, 3 gün birşey bilmeden kafalarına göre bir tedavi mi uygulayacaklar
Srplglce Derya70 maalesef böyle ateş sadece hafifliyor duş aldırıp durdum ben sabaha karşı özellikle çok ateşi yükseliyordu 6. Hastalık da tedavi yok teşhis konuşursa sadece havale geçirmemesi için gözlem altına alıyorlar
gezentianne Derya70 Üç gün kafalarına göre neden tedavi uygulasınlar? yıllarca bunun okulunu olmuş doktorlar en nihayetinde en iyisini onlar bilir
Elifnur12 Srplglce canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin tez zamanda çıkın hastaneden inşLlah. Ateşi. Çok yüksek olduğunda uyuyor mu ? Yani ben hep gece uykudayken ateşinin fırlatmasından ve bunu anlayamasam diye çok korkarım
Melekannem 160119 hiç biyere cıkmıyorum nereden bylastı ki evde 3 bucuk yasında oglum var cok sükür onda bisey yok bulasıcı mıdır peki
160119 Derya70 Çocuklar arasında olan bı salginmis korkacak bı şey değilmiş aslında ama ateş olunca is içinde panik işte. Dikkat etmekte fayda var
Srplglce Derya70 çok yaygın bir hastalık hemen hemen her çocuk geçiriyor halk arasında üç günlük kızamık diyorlar zararlı değil sadece ateşi kontrol altında tutmak lazım tedavisi de yok antibiyotik kullanılmaz zaten viral bir hastalık
Melekannem Srplglce antibiyotik kullanıyorlar ama kulakta kızarıklık gördü onun için verdi antibiyotik nasıl olucak peki
Elifnur12 Srplglce canım birde bütün açılarını yaptırdın mı ? Özel aşikar falan oluyoruz rotavirüs özellikle menenjit falan bunları yaprırmadıysam belki onlarda tetiklemiştir
Srplglce Derya70 tabi farkedilir döküntüyü görünce çok panikliyor insan yüzü gögsü sırtı en son ayaklar sonra vücüdü terkediyor yani ben burdayım diyen bir hastalık