Deletedmom240 Mom104 ah emin olun aynı tepkileri vermezdim. ✌🏻 Daha fazla tartışmayacağım. Bol bol gidip ibadet ederler inşallah da değer😏 gerçek islamı keşfederler belki kimbilir🤷🏻♀️ Allah’tan umut kesilmez.
AkileUgur aramsamsam herkes kendi kulvarinca yorum.yapiyo kimi hakaret ederek kimi beddua ederek 🤷♀️ kimisi de bilgisiyle cvp veriyor. Susturuyor. 🙄 Herkes biraz daha ılımlı düşünerek yazabilir 👌
Deletedmom_9857 Deletedmom240 işte sorun da bu müze ve cami kavramının ayrımını yapmadığınızdan 😏 ihtiyacımız mo vardı camiye derken rahatsız olduğunuzu belirtmişsiniz Hem merak etmeyin diğer müzeler dürüyor gezersiniz
Elfida-10 Rengin bırakın Allah aşkına ya dinle siyaset alakası ne ? Bence sizin sorununuz cami değil ..
Deletedmom240 dewamkee ben yeterince tarih dersi gördüm canım ☺️ Ayrıca özel bir ilgim de vardır tarihe. Bu tür videolara ihtiyacım yok, daha güvendiğim kaynaklar biliyorum elimin altında. Hoşçakalın. Bebişkomu denize götüreceğim 🌺
aramsamsam dewamkee Bir cevap aramıyorum gayet saygılı bir şekilde kendi fikir ve görüşlerime hitap etmeyen kuruluşları kaale almadığımı ifade ediyorum.
Rengin Elfida-10 Bende tam ondan bahsediyorum işte. Bu konu sadece dinle alakali degil diyorum. Bu konu burda tartisilirsa kaos olur diyorum diyorum da kime diyorum
Elfida-10 Tubbb SİYASİİİİİİİİİ HAKKINDA EN UFAK NE KONUŞTUK ZORUNUZA GİDİYORSA GİRMEYİN KARDEŞİMMMMMM!!!!!
Elfida-10 Tubbb BURDA LGBT KONUŞULUYO HERKES FİKİRLERİNDE HÜR DİYORLAR KONU DİN OLUNCA AAA BU POSTUN BURDA İŞİ NE OLUYO YAZIKK SİZE