Elfida-10 Rengin kaos değil arkadaş olan haberi açıklamış ama konu din olunca hemen provakasyon damgasını yapıştırıyorsunuz
Rengin Elfida-10 bu konu açılınca buranın karisacagini bilmeyen de ne bileyim! Dinle alakası yok burda cok kez dini konular konuşuldu. Olan haberi yazacaksa her gun tonla haber oluyor onlardan neden bahsedilmiyor.
dewamkee Reyhanbal keske azicik arastirsalar ecdadimizin bu cami bizim hakkimiz. Mesele müze meselesi degil. Ortada Fatih Sultan Mehmetin bedduasi var.
AkileUgur aramsamsam hoşgörü ile ilgili bı yorum yaptığımi hatırlamıyorum 🤷♀️ hoşgörüsüz de yaklaşmıyorum bu duruma benim bakış açım farklıydı oysaki 🤷♀️
aramsamsam AkileUgur sizin yorumunuza istinaden değil hoşgörü vurgum. Yorumunuza Benzer bi kaç yorum daha var ve ne yazıkki hakaret beddua vs edenlerde var. Bu yüzden genel bi söylem. Şahsınıza bi söz değil.
Elfida-10 Rengin sen denk gelmemişsin bacım ne diyim.. neden bu konuda ne gibi karışıklık var cami oldu ki post sahibi hoşgörüyle dinle alakalı bir şey dememiş siz ve sizin gibiler bence provakasyon yapmaya çalışıyorsunuz
Deletedmom240 balkizimbebegim müzeyken bir yere mi vermiştik Ayasofya’yı? Ya da camisizlikten ibadet mi yapamıyordu ümmet? Bir zararı mı vardı? ayrıca neden konuyu saptırıp camilerden rahatsız oluyormuşum gibi göstermeye çalışıyorsunuz?
Deletedmom_9857 Deletedmom240 işte sorun da bu müze ve cami kavramının ayrımını yapmadığınızdan 😏 ihtiyacımız mo vardı camiye derken rahatsız olduğunuzu belirtmişsiniz Hem merak etmeyin diğer müzeler dürüyor gezersiniz
Mom104 Deletedmom240 dini inancınız nedir bilmiyorum beni zerre ilgilendirmez😊 fakat siz insanların inandığı kutsal kabul ettiği bir ibadethane hakkında alaycı bir tavırla Çok ihtiyacımız vardı camiye. derseniz karşılaşacağınız tepkileri göze almanız lazım… zira sizin inancınız doğrultusunda size karşı bu tavırlarla yaklaşan birileri olsa aynı tepkileri verirsiniz selametle 👋🏿
Deletedmom240 Mom104 ah emin olun aynı tepkileri vermezdim. ✌🏻 Daha fazla tartışmayacağım. Bol bol gidip ibadet ederler inşallah da değer😏 gerçek islamı keşfederler belki kimbilir🤷🏻♀️ Allah’tan umut kesilmez.
AkileUgur Elfida-10 Bakis açım farklı 😅 dik tepeden dinle yada hoşgörü ile bağlamiyorum demekki kafa yapimiz bir😍 sahipsek sahibiz 👌
AkileUgur aramsamsam herkes kendi kulvarinca yorum.yapiyo kimi hakaret ederek kimi beddua ederek 🤷♀️ kimisi de bilgisiyle cvp veriyor. Susturuyor. 🙄 Herkes biraz daha ılımlı düşünerek yazabilir 👌
Rengin Elfida-10 dinle ilgili bazı konular vardır ki ucu siyasete dayanır. Bu da tam olarak böyle. Kimin neyi ne amaçla yaptığı ortada
Deletedmom240 dewamkee ben yeterince tarih dersi gördüm canım ☺️ Ayrıca özel bir ilgim de vardır tarihe. Bu tür videolara ihtiyacım yok, daha güvendiğim kaynaklar biliyorum elimin altında. Hoşçakalın. Bebişkomu denize götüreceğim 🌺
aramsamsam dewamkee Sadece siyasi amaç güderek sokak röportajları yapan ahsen tv mikrofonlarına konuşulanları artık dinlemiyorum. Ayasofya hakkında yeterli bilgi alacağım osmanlı tarihi ve dünya tarihi kaynağım var teşekkürler 🌾
Elfida-10 Rengin bırakın Allah aşkına ya dinle siyaset alakası ne ? Bence sizin sorununuz cami değil ..
Gamzeli03 Babe klavye den kaynaklı bir hata devamın da zaten LAİK diye düzeltme yapmışım sayın edebiyat öğretmeni 😶