Deletedmom414 Bebeğiniz doğduğunda teninize temas ettirdiler mi? Benim bebeğimi direk alıp götürdüler😞 yavrum ağlaya ağlay gitti. Aklıma geldikçe üzülüyorum sütümün az olmasını buna bağlar oldum alakası var mı acaba
Pnck Deletedmom414 banada vermediler aldılar beşiğe yatırdılar bende cok üzülmüştüm. Odaya gecince anca alabildm kucagma.
milasmommy Deletedmom414 sezaryen oldum genel anestezi ile hiç görmedim bile yavrumu. Bende sütümün geç gelmesini ve bana bağlanmamasını buna bağlıyorum. Br bebek annesi kucağına alınca sakinleşmez mi hiç mi durmaz asla bende sakinleşmiyor durmuyor yani
EsofmanliSevketHoca Deletedmom414 Evet doğar doğmaz boynuma doğru getirmişlerdi öptüm kokladım sonra aldılar ..
balkizimbebegim Deletedmom414 benimde temizledikten sonra biraz yanımda tutup götürmüşlerdi odada gördüm bidaha ama sütümde sorun olmadı bence onla alakalı değildir üzmeyin kendinizi
Pnck Deletedmom414 evet kimin umrunda anneyle bebek ten tene temas olsun ben o kadar üzülmüştüm ki. Verirler sanıyodm normalde heryerde veriyolar diye biliyorum
zeynepalp Kızımı doğru dürüst göstermediler bile direkt sarıp yanımdaki beşiğe koydular. Oğlumu da yanağıma dokundurdular suratını sonra götürdüler. Devlet hastaneleri yapmıyor bunu genelde
Deletedmom414 milasmommy aynen benimde sütüm çok geç geldi ilgisizler ihmal ettiler resmen çok kızıyorum sinirleniyorum aklıma geldikçe
Damla2557 milasmommy merhaba bebeğiniz ne kadarlık hala aynı mı? Bende genel anestezi ile sezaryen oldum emzirirken istiyorım ki bebeğim tenime değsin göğsümü tutsun hiç yapmıyor neredeyse 40 günlük oldu bundan olabilir mi?
Tugcee2390 Kesinlikle ilgisi var bence gelmeyen sütüm ten tene temas edip kokusunu içime çekince gelmişti
EsofmanliSevketHoca Deletedmom414 Yorumları okuyunca şanslıymışım valla ,üsten birde devlet hastanesiydi yani 🤣
balkizimbebegim Deletedmom414 onunla alakası olduğunu sanmıyorum görümcem 1ay sonra gördü bebeğini yoğunbakımdaydı hiç göstermediler ama sütü maşallah gayet güzel bol geldi bazısının bol olurmuş sütü bazısının olmazmış üzmeyin kendinizi kafaya taktıkça daha da azalır kendinizi güzel dinlendirmeye ve uyumaya çalışın bol su için olur inşallah👍🏼
frambuazliturti Deletedmom414 ben özelde sezaryen oldum banada getirmediler. Hatta aşağıda bebeğin doğduğunu gördm doktor hayırlısı olsun dedi. beni dikmeye çalışırlarken ağlamalarını duydum hep. İçim gitti. en az 10 dk daha getirmediler ve hep ağladı bende orda ağlamıştım yatarken 😔 getirinde diyemedim o halde. Yüzünü gösterip odaya götürdüler hemen. Bir düha çocuk yapçak gücü kendimde bulursam isticem yavrumu
Purple13 Deletedmom414 evet kordon bağını kesmeden koynuma koydular öpüp sarılıp kokladım. Sonra göbek bağını kestirdiler Kesi dikişleri için 10 dk bayıltmada yoktu yanımda o sırada temizleyip eşimin tenine koymuşlar. Odaya geçtik sonra kimseyi odaya sokmadılar sadece anne baba bebek kaldık.
Badevehande Deletedmom414 spinal sezeryan oldum çıkarır çıkarmaz başını öptüm yarı baygınım ama hatırlıyorum. Ama sütümle bi alakası yok bence çünkü hamileyken bile süt gelirdi göğsümden sık emzirince ve bol su ile süt çoğalıyor 😊