aramsamsam İsilik değil alerji mathi bu, cildine dışardan temas halinde olan şeylere dikkat et bu sıra farklı bişeye maruz kaldımı diye. Belli ki cildi hassas bi kuzucuk, su bazlı nemlendiriciler kullanmak faydalı olur diye düşünüyorum.
BenMathilda aramsamsam Evet bir iki sey tespit ettim arkadaslar sagolsun dikkat edecegim bakacagim duruma gore
gozdeteacher BenMathilda Aman alerjik olmasınlar zaten, zor olsa gerek alerjik bebek büyütmek 🤦🏼♀️ Sıcaktan olma ihtimali bence de yüksek, baksana havaların haline. Buharlaşmadığımıza şükrediyorum bazen 🥴
SeyfettinNurcanEbrar BenMathilda benim kizimda da var. Bazen verilen ilaçtan da olabilirmiş diş dönemi.atesi oldu.dolven calpol karışık verdim bakalım keseceğim ilaç ve3meyi geçer umarım doktora götürmek lazım onlar en iyisini bilir…
Edaaa21- BenMathilda ay bende mustelanın güneş kremini sürdüğümde kolları bu kadar olmasada kızarmıştı ve hala var ufak tefek acaba güneş kreminden mi dedim alerjik bebek kremi ama felan die önemsememiştim fazla ama baktıkca aklıma geliyo kremden oldu die
BenMathilda Melisdas Sadece kollarinda var :/ bilemiyorum kimyasala veya toza falan karsi da bir tepki olabilirmis
BenMathilda Mom987 Evet ya gida değil de daha cok kimyasal veya toz cimen falan onlarla ilgili sanirsam
B-firdews BenMathilda anladim canim, insallah bir an once iyilesir bebegin. Allahim korusun bebislerimizi ☺️
Mrs_Mert BenMathilda Yapabildim mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama kızım 9 aylık. 1 yaşında denenmesi gereken yumurta beyazını sağlık ocağındaki hemşire 3 gün deneyelim dedi. Eğer 1 yaşından önce denenmemesi gerektiğini bilseydim denemezdim. Daha 3 gün olmadan alerji oldu. İsilik zaten vardı. Her gün ılık duş aldırıyorum 2 3 defa. Alerji için stilex krem ve zaditen damla kullanıyoruz. Sizinkini de benzettim. Alerji isilik karışık gibi duruyo. Umarım kısa sürede geçer
Deletedmom322 Mrs_Mert yaaa aynısı benim bebeğim. Yumurta mı yaptı diyorsunuz siz yani? Sonuç çıkınca bana da haber verir misiniz. Biz de haftaya randevu alabildik. Haftaya olacak test