Cesurbebek Bebeğim 3 aylık böyle su gibi bişey kusuyor yani ağzının kenarından akıyor nedirki bu sumu kaybediyor yoksa sık değil ama arada oluyor başına gelen varmı
birkediannesi Cesurbebek dünden beri bizdede başladı bende merak ediyorum aynı aydayız bu aralar salyası çok akıyor bide daha hızlı daha az emmeye başladı hızlı emince midesi mi rahatsız oluyor acaba büyüdükçe daha hızlı emiyorlar içiyorlar ya 😂
Kavruuukk Cesurbebek beninki bir buçuk aylık olduğundn beri geliyo o su bende merak ettm acaba reflumu dedim de bilemiyom
Tosdikannesi Cesurbebek bana salya gibi gelmedi kusuyor gibi geldi acaba havalar sicak cok cam açıyoruz üşütuyor muyum ev cok sicak bilemedim tam olarak
tubikk44 Bizde üç aylığız bizde de oldu iki defa kokluyorum kusuk gibi kokmuyor bende anlamadım birde benim bebeğim çok zayıf sanki 4800 kilosu sizin benekler ne kadar
birkediannesi tubikk44 canımm benim bebeğimde aynı kiloda 3 aylık valla aynı gidiyoruz seninle anne sütü mü alıyor kaç kilo doğdu
tubikk44 Cesurbebek iyi mi gerçekten ya of çok takılıyorum bu konuya alerji mamasına başladıktan sonra 2 hafta içinde 500 gr almıştı sevinmiştim üzerinden neredeyse 3 hafta geçti hala aynı kiloda
Cesurbebek Kavruuukk reflü değil benimki mamayla beslendği için fazlasını akıtıyormuş ama su gibi iyice bakınca biraz mama görüyorsun ama yinede aklım karışık
Tosdikannesi Cesurbebek benm kizimda hem mama hem anne sutu aliyor ama mamayi cok almiyor arada su veriyorum hava sicak diye belki o yuzdendir bilemedim pek
Tosdikannesi Cesurbebek kizkm erken dogdu benm 35+6 da dogdu 2550 dogdu 2 ay kontrllunde 5550 ye ulasmisti ama suan kilo alimi durdu gibi
Tosdikannesi Tosdikannesi ben de onunuzdeki hafta kontrole goturecegim bi kalbinde üfürüm duymustu bi doktor gercekmik payini arastiracagiz o zaman soracagim
Cesurbebek Tosdikannesi yaaa benım bebeğim de erken doğdu 35+2 hemde 2 kilo ve şuan 5 kilo 3 aylık olsun rabbim büyük sağlıklı olsunda ve doktor iyi dedi