ESMA111 Mom263 benim oğlum 50 günlük. Sohbet ediyoruz konusuyoruz ama babasıyla sohbeti daha çok seviyor sıpa. Arada gülüyor tam anlıyor galiba diyoruz ki meğer kaka yapıyomus ona gülüyomus 😂😂
Giraysmom20 Mom263 her çocuk farklıdır benim oğlum iki aylığından beri beni farkederek bilinçli gülüyor şuan için şebekliklerden pek anlamaz üç aydan itibaren hareketlerden anlamaya başlıyorlar ama bol bol konuşun hatta onun çıkardığı sesleri özellikle çıkarın dil gelişiminde çok önemliymiş
Cananne1 Mom263 oğlum 3 aylık, iki buçuk aylıkken gülmeye başladı, ama mizaç olarak çatıkkaşlı bu çocuk, gören ne kadar gergin bir bebek diyor 😁
gzdalidmr Mom263 her ne kadar burada 2-3 aylık derselerde tam anlamıyla tüm olarak bilinçli gülme 4. ayda başlıyor.Evet benim de oğlum 2 aylıkken falan bakıyordu gülüyordu.Ama bunlar genelde kısa süreli olur ve yarı anlar yarı anlamaz ama 3 ayın sonu özellikle 4. ay istediğiniz randımanı alabilirsiniz coşuyorlar bilinçli olarak 🤣🤣🤣
Darkgod Mom263 56 günlüğüz artık ağzımıza bakıyor tepki vermeye çalışıyor sesler ciikariyor ve gülüyor heyecanlanip 😍💝
Mom263 Hepinize cok tesekkur ederim sevgili anneler rahatladim sevindim bilgilendim sayenizde opuyorum cok🥰😘