Tostosmemosum demirboy biz baktık nete göre gayet normal kilo almayıp baş çevresinin büyümesi belkide hemşire yi korkuttu bende şaşkınım
demirboy Tostosmemosum ya evet yine dikkate alıp üstüne düşmekte fayda var ne olur ne olmaz diye ama korkutan da çok oluyor. Bazen gereksiz korkuttukları oluyor. Bir sıkıntı gözükmüyor ama yine de kontrolde sorun içiniz rahat etsin.
demirboy Tostosmemosum tabiki kilo ve baş çevresi farklı baş çevresi kilo almasa bile büymeli zaten ki büyümezse büyük sıkıntı. İsinizi ferah tutun
Giraysmom20 Tostosmemosum benim oğlum 3.5 aylık baş çevresi 45 cm ve çok normal dedi doktorumuz yanısıra kendiminde takip ettiği ölçüm oranlarına göre dört ayda bu oran çok normal
idil1990 Tostosmemosum benimde kocamin buyuk resmen adam koca kafali 😂 insallah kafasi sana cekmez nasil dogururum diyordum ona cekti 😂🌱
Gamzeli Tostosmemosum bana normal geldi ama benim kizima da kafasi kucuk diye doktor rontgen cektirmisti🤷ama yani bana cekmis benim de ufaktir kafam yani takilma canim bazen oyle kendilerine gore mi artik bilmiyorum kucuk yada buyuk diyilar
Cananne1 Aymiraaa üç aylık, normal dediler ama küçük dese de çok sıkıntı yapmam, hamileliğimde gelişim geriliği var kafası küçük vs dediler normal doğdu, o kadar stres yapmıştım ki, kaldı ki benim de kafam küçükmus bebekken.
Aymiraaa Cananne1 orası öyle banada hamileyken kafası büyük dediler gayet normaldi doğduğunda ama şu internet belasına düştüm bi bakayım dedim ne kdr kötü şey varsa öğrenmiş oldum o yüzden kafam takıldı