yavrusununannesii Sütüm az bestlak damla almayı istiyorum içeriği temiz mı bilgisi olan var mı rica etsem
jolene yavrusununannesii ben dün 3. Şişeyi açtım. Bi ara içmeyi unuttum o zaman sütüm azalmıstı bilmiyorum ne kadar ilgili. Ama aynı zamanda mesh stick tea lerden de içiyorum emziren anneler için. İçinde rezene, anason, ısırgan var. Rezene de baya artırdı benim sütümü buarada
Nesrina Hastaneden çıkarken bana yazdılar aldım, içeriğinde bir problem görmüyorum , tabi anladığım kadarı ile ,
Nesrina yavrusununannesii işe yaradı diye kesin diyemem, benim sütüm iyiydi ilk çocukta da vitamin olsun diye aldım, etkisini ölçemedin
Meva2403 @yavrusununannesii vücudunun ona alışması lazım benim 3. Gün dolu dolu oldu. Tabi ki vardır eczanede olmasa bile siparisle getirirler. Hemen alıp kullanmalısın cok güzel süt yapıyor mamayı bıraktım sayesinde :)
Kelebegimmmm yavrusununannesii süt yapar denen tüm yiyecek içecekleri denedim nerdeyse hiçbiri süt yapmadı. 3 ana öğün 3 ara öğün yap suyunu iç. Benim gibi hayal kırıklığı yaşama. Meme reddi yaşadım sonra sağmaya başladm mecruben iki saate sağmk artırdı bunu gördüm. Bebeğin emiyosa bol bol emzir emzirmek ve sağmk süt yapıyr sadece