Huseyinin_Annesi Powermoms Powermoms bir iki damla geliyo sonra göğsün sızlıyo sğt kanalları açılıyo .elinle göğsün koyu renk kısmına elle masaj da yap.inşallah süt çoğalır🤲🏻🙏🏻
Deletedmom5 Huseyinin_Annesi ver canım mama da ver hiç birşey olmaz sütünde zamanla gelir ben Malta’na içince çok faydasını görüyorum ananasli
Huseyinin_Annesi Deletedmom5 yaa tüh az önce eşime aldırdım sordu ananas mı armut mu diye.armut dedim 🥺🥺 yine de işe yarar mı.bazen ağlıyo memeyle cebelleşiyo emerken.ben gazı var diyorum kaynanam aç bu çocuk diyo.veryorum mama mecburen… süt olsun diye yiyip içmekten 90 kilo oldum..aslında sütüm var kaynanamın sözleri beni strese sokuyo sütümü azaltıyo galiba..hatta mamanın miktarını artıralım diyo.delirmemek elde değil ya.
Deletedmom5 Huseyinin_Annesi damak zevkine göre canım armut da olur tabi. Büyükler öyle canını sıkma benim annem yanımda kaldı o da dedi bu çocuk aç, yok göbeği böyle, yok kakası böyle, hıhı dedim geçiştirdim daha acemi davranıyor maalesef büyüklerimiz
Merve_Mila Powermoms Bebeğim 3 hafta erken dogdu. Normal dogumla ilerlerken sezeryana dönmek zorunda kaldık. Herşeyi denedim yemediğim şey kalmadı. Makinayla sürekli sagdım. Masajlar yaptım. Yara oldu kanadı ama asla pes etmedim bı damla geliyodu sadece. O bı damla gelıyosa devamıda gelebılır dedim hep kendıme. Sütüm tam 47 gün sonra geldi. Stres yapma kendını motive et sütüm gelicek diye inan zamanla geliyo 🤗