Powermoms Kizlar 7 temmuzda doğum yaptım sezaryan oldum. Bebeğim kuvezde lakin benim hala sütüm gelmedi. Elektrikli pompa aldım 2-4 saat aralarla deniyorum ama 1 damla varyada yok gibi hemşire ilk 3 gün gelmemesi normal dedi ama zaman geçtikçe ben endişeleniyorum. Bebeğim orda ben burda bari sütümü icsede kendine gelse. Sizce ne yapmalıyım biran önce sütüm gelsin diye yardımcı olur musunuz 😭😭
Kumsal-1034 Powermoms benimde 3 gün gelmedi canım bende senin gibi üzüldüm hatta ağladım ama üzüntü sütün gelmesini engelliyor ılık duş al ve göğüslerine masaj yap ve süt konusunda kendini motive et ve bol sıvı tüket Allah’ın izniyle gelir sütün en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın inşallah
Jeunemere Powermoms canım aynı durum oldu bende de sütüm 3. Günden sonra bebek emmeye başlayınca geldi mutlaka yardım iste hemşirelerden memeni tuttrusunlar imkan varsa
Esleminannesi17 Powermoms ben dogurdum iki gece snra evime geldim bi dusa girdim gogsum sut doldu dus al sicak sicak gogsune tut suyu
Tugcee2390 Benim de üç gün sonra gelmişti cnm sen sagmaya devam et ilk günler damla damla geliyor zaten çoğalıyor merak etme bol su ve sıvı tüketmeye çalış bestlak damla ve humana still tea kullanabilirsin çok işe yarıyor
Powermoms Tugcee2390 sıvı tüketiyorum eşim dün akşam e bebek gitmiş hipp stell tea almış onu ictim insallah gelmeye başlar. Damlayı hemşirede söyledi onuda alicamm. İnşallah faydasını görürüm 🙏🙏
Agah65 Benim de üçüncü gün geldi ,sabah gidip sağma makinası almıştım öğleden sonrada çok az çıkan sütümü eşimle götürmüştük ama sık sağdım arttı
Agah65 Moralinizi bozmayın,sizi iyi anlıyorum,benim de bebeğim doğar doğmaz maalesef yoğun bakıma gitmişti 😒😢 sütünüzü sağıp götürün ,bir de kolostrum gelir ilk başta o süt çok değerli bilginiz olsun koyu sarı renkte olur
Powermoms Agah65 evet kolostrum geliyor ama 1_2 damla 😔 Hemşireye dedim bari emzireyim o damlalar ağzına gitsin diye izin verilmiyor.
Agah65 Powermoms evet az geliyor zaten ama o da artıyor , daha çok yeni , zaten 4-5 gün kadar kolostrum gelecek, dikkat edin biberon verdirmeyin bebeğe ona da dikkat edin, biberona alışınca meme ucunu reddediyor bebek bilginiz olsun
Powermoms Jeunemere bugün cikicam hastaneden eğer sütüm gelirse hastanedeki Dr yada hemşire ile konuşup emzirmeye Çal scam. İnşallah gelit sütüm biran önce 🙏🙏
Powermoms Huseyinin_Annesi elektrikli pompa ile 2 gündür deniyirum 1-2 damla geliyor bakalım hergun 2 saatde bir deneyerek sağım yapicam inşallah kısa sürede gelir 🙏🙏
Huseyinin_Annesi Powermoms kuru inciri ıslatıp ye bi kaçtane..ben ilk sağdığımda 3 çay kaşığı gelmişti .önce bebeğimi emzirip yarım saat sonrada sağıyodum..
Huseyinin_Annesi Powermoms Powermoms bir iki damla geliyo sonra göğsün sızlıyo sğt kanalları açılıyo .elinle göğsün koyu renk kısmına elle masaj da yap.inşallah süt çoğalır🤲🏻🙏🏻
mutlubakla Powermoms canım geleceğine İnan, bol bol su iç ve her fırsatta uyu. Aklına da başka hiçbir şey getirme. Çok güzel olacak inşallah 😊