Btlylmz Bebeğim 1 buçuk yaşına girdi. Attık ilallah ettim sürekli emiyor. İki dakika oturmam mümkün değil. Hemen meme meme. Geliyor kendi açıyor emmeye başlıyor. Bir de teki değil illa ikisi açık olacak bir ondan bir ondan emecek. Artık çok yoruldum. Bunaldım. Gece desen uyuyor odasına bırakıyorum. Gece geliyor yine yanıma yine ben Afrika karınları gibi iki memem açık yatıyorum o da emiyor yatırıyor kalkıyor yine emiyor. Kapatsam ağlıyor. Artık çok bunaldım ne yapacağım bilmiyorum.
Belinayyy Btlylmz aynen bende oleyim iki gogsum hep açık açmasam ağlıyor eli digerinde olcak oynucak birinden sikilitsa otekine gitcek. Belki scma gelcek ama ben seviyorum emizrmeyi 4 aydam 1 yasina kadar meme reddi yasadim ondan galiba emsin diye cok ugrasmistim
Baloglumdoruk Btlylmz Allah sağlık sıhhat versin 😀😀 okurken güldüm valla çok güzel anlatmıssınız zor olmaz umarım bıraktırmanız
niloyaaa Belinayyy nasıl yendiniz o meme reddini; benim bebeğimde aynı çünkü 4 aylıkken başladı şu an 6 buçuk aylık oldu uyanıkken hiçbir şekilde emziremiyorum uyutup ancak o şekilde emzirebiliyorum
Kalimbanne Btlylmz hiç gülecek halim yokken beni güldürdünüz 😁 umarım memeden kesme rahat olur sizin için 🌸
Defne_cicegim Btlylmz çok yaşayın yaaa güldürdünüz beni çok tatlıymış bebişiniz maşallah Allah size bağışlasın 🤗
Su_damlasi Btlylmz okurken güldüm .😁.annesi en büyük zevki emmek yavrucağın…emzirmek isteyipte bebeği emmeyenler var bence 2 yaşına kadar hakkıdır biraz daha sabır….
Huriye48 Btlylmz aynıyız valla, benim de aklıma hep o Afrikalı karılar gelir onlar gibi olduğumu düşünürüm , bıktım artık gece gündüz , ama ne kadar emerse onun için iyi diye sabrediyorum.
Denizanne niloyaaa benim kızımda 4 ay atağında meme reddi yaşadı zorla uyutup emziriyordum kilo alımı da düştü mama da içmedi onu da reddetti. Bende uyurken emzire emzire 7-8. Aya kadar geldik ve aştık. Şuanda 1 yaşında emmek isteyince gelip tişörtümü kaldırıyor 😄
Belinayyy niloyaaa bizimde tam 4 aylikken basladi emzirmek icin uyutuyordum ara ara kendiliğinden duzelsede tam anlamiyla duzelmesi 9 ayini buldu simdi meme delisi cok şükür bu sekilde devam edin birakmayin duzelcek zamanla o anlarda zaman gecmicek gibi geliyordu ama geciyomus hızla esim yorma kendini mama yesin napalim sagligi yerinde olsunda dedi hep bende 1 yasina kadar emsin bari ole birakiriz dedim 9 aylikken biberonu birakti kendinden emzik veriyodum onu meme reddinden sonra sadece uyku zamani vermeye basladim oyle oyle döndü galiba
Muhammedyusuf Btlylmz şuan emzirirken okudum ve bayağı güldüm 😂😂 çok komiksiniz ilahi bazen bende sıkılıyorum ama bebiş ne yapsın Allah rızkını ordan vermiş. Sabır cennet anaların ayağı altında dır
Deletedmom_59 Btlylmz o kadar tatlisiniz ki ve tatli anlatmissiniz ki gulumsedim 😊 annesi onun amacı senin yamacinda olmak 😘
ATC Btlylmz ay sanki ben yazmışım bumu valla aynısı benim de 1 buçuk yaşında iki meme açık sürekli emmek istiyor emiyor da gece desen felaket artık kamburun çıktı resmen bende istemiyorum artık yıldım valla Montofon ineği gibi hissediyorum artık yemek yiyor 2 lokma 3. Lokmayı çıkarıyor meme emiyor 🤦🏻♀️
ilknurtalasgul Btlylmz beni tarif etmişsiniz bende 7/24 meme servisi yapıyorum.Bazen sizin gibi darlanıyorum sürekli meme isteyince.Ama oğlumun büyüdüğünü görünce onu besleyip büyüttüm ne güzel diyorum ve emzirmekten zevk alıyorum.Bazen bunaltıyorlar evet ama bence az daha sabredin derim.Onu bu güzel zevkten sizinle olan bağından koparmayın
ZeynepinAnnesi19 Btlylmz ya valla istemsizce gülme geldi 😂😂🙈🙈🙈 çok özür dilerim yanı sizin için zor tabi benim Kızımda 9 ay 5 günlük aşırı memeye düşkün ek gıdayı bile meme yüzünden almıyo eminim bende birgün böyle post acıcam 🙈🤷🏻♀️
Usya34 Btlylmz Ben de evde sıfırkol giydiğimde, kızım beni asla rahat bırakmaz. Gelir, mememi açar, emer gider, uzanırım gelir, mememi açar, emer sonra oyuna devam 😃 Çok komik oluyor bu halleri 😃😃😃