Eymeninannesitr Dnzgkce elleri açık genelde bizimkinin ağzına sokarken yumruk yapıyor yalamaya çalışıyor ☺️
Eymeninannesitr Canangun maşallah bizimki de farklı sesler çıkarıyor ve aynı sizinki gibi bazen o kadar hareketli oluyor ki terden su okuyor 😅 bu arada süt alerjisi olduğunu nerden anladınız acaba
Eymeninannesitr Tncns benimki klasik oyun halısı ama piyanolu olanın daha güzel olduğunu düşünüyorum. Bizimki altında yarım saat bir saat duruyor bazen ama onun altındayken heyecanlanıyor elleri kolları bacakları sürekli hareket ettiği için terliyor bende alıp değiştirmek zorunda kalıyorum 🙈😉
Eymeninannesitr Handeay7 maşallah sizinki de hareketli demek ki. Bizimki de aynı şekilde oyuncaklara uzanmıyor ama ben oynatınca hoşuna gidiyor gülümsüyor. Ellerini de arada ağzına sokuyor emzik kullandığımız için emzik ağızdan düşünce eller giriyor devreye 😁
Handeay7 Eymeninannesitr ahh bu bebekler 🤭 eller konusunu asabilsek iyi olacak her şeye dokunuyor, surekli temizliyorum ama yeterince temiz mi emin olamıyorum bogazina kadar sokuyor 🥰
EftelyaSare Benimkinin elleri hep yumruk halinde nadir açıyor ,elleri ağzından hiç inmiyor bazen iki elini yumruk yapıp ağzına aynı anda sokmaya çalışıyor:)) salyalar halinde hep😂
Eymeninannesitr Canangun çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bizimki de sulu yapıyor kakasını ama doktorumuz normal dedi sadece anne sütü alıyor. Doğduğundan beri sulu yapıyor. Yoğurt felan tükettiğimde sanki huzursuzlanıyor gibi geliyor bana o yüzden acaba bizde de varmıdır diye merak ettim. Ama kanlı hiç yapmadı çok şükür
Canangun Eymeninannesitr bağırsak tepkili sanırım varsada bebeğinde meme reddi ciltte kızarıklık döküntü huysuzluk uykuya dalamama şikayetleri de varsa olabilir canım sen bi diyet yap 1 hafta menüden süt ürününü çıkart sen yeme yemedigin zaman huzursuzluk geciosa vardır canım