Annesivekizi Kızlar tarihi geçmek üzere olan sütlerim var bunlardan yoğurt yapılır mı? Daha önce hiç yoğurt çalmadım tarif verebilir misiniz
gezentianne Annesivekizi Canım ben yapmadm ama cok duydum. kıvamı biraz sulu oluyormuş sen mayala,ayran gibi içirirsin cok faydalı
Avsininannesi15 Annesivekizi yeni dogum yaptigimda ilk 2 hafta deli gibi sut sagiyodum goguslerim kafam kadar oluyodu agrisindan agliyodum ozamanlar sudumu sagib boyle kavanozlara doldurub sonra ciceklerin dibine dokerdim hep dusunuyodum acaba yogurt olurmu diye 🤣 demekki oluyormus
pasabeyy Anne sutu sadece purelere gece mamalarina vs katiliyor diye biliyorum mayalama islemi yapılmıyor bildigim kadarıyla
pasabeyy Annesivekizi hic bilmiyorum canım ya doktoruna bi sorun yada ben kendi doktoruma soriyim ısterseniz
Kirpapatyasi Annesivekizi canim arkadas ne diye dökmüş çiçeğe bilmiyorum ama bizim burda sütü lavaboya yada çöp gibi yerlere dökmezler topraga döküyorlar 🙄
Avsininannesi15 Annesivekizi ablam cope dokmek gunahdir ciceklerin topragina dok dedigi icin bi hayri dokunmamiwdir herhalde ozaman aklima gelmiyodu saklamak tabi sagdikcada daha fazlalawiyodu