Busra812 2 ay 9 günlük kızım asla susmuyor sürekli ağlıyor uyumakta zorluk çekiyor bu durumu yaşayan anneler sizler neler yapıyorsunuz nasıl sakinleştirebilirim
Defne06 Busra812 hava sıcak gazı vardır doymuyordur su veriyormuyuz? bir yeri ağrıyor olabilir yerini sevmemiş olabilir
Sevilerogluu Busra812 gazı varmı kendi yediğine içtiğine dikkat ediyor musun banyo yaptır her gün korkma bişey olmaz hangi şehir de yaşıyorsun bilmiyorum ama havalar gayet sıcak ve kolik şarkı dinlet dışarı çıkartmıyoruz virüsten dolayı arabası varsa koy arabasına kolik müziği aç evin içersinde gezdir saat başı 10 dakika da olsa emzir ya da emmiyorsa mamasını ver bebek ya karnı açtır ya gazı vardır ya da altına yapmıştır ağlıyordur bu üçünü de yaptıysan boşver bırak ağlasın robot büyütmüyoruz sonuçta hem birazda ağlayarak yorulsun baktın çok ağlıyor kucağına kulağına şşşşşşşş le yani iyi gözlemlemek lazım neye susuyor neyi dinliyor neye saat kaçta kakasını yapıyor kaçta uyuyor Allah sağlık sıhhat versin canlarını sağ etsin
Busra812 Ruyamm gazdır dedim dün doktora götürdüm gaz problemimiz baya azalmıştı gazdan kaynaklanmadığını atak döneminde olduğunu söyledi 🤷♀️
Busra812 Defne06 zıbınla duruyoruz gazını rahat çıkartıyor mamanın arkasından mutlaka su veriyorum atak dönemi diyip geçiştiriliyor nasıl sakinleştireceğimi şaşırmış durumdayım
Busra812 Sevilerogluu sütüm yok malesed canım mamayla besleniyoruz 🤦♀️ konuşuyorum dönencesiyle çıngıraklarıyla avutmaya çalışıyorum oda oda gezdiriyorum her gün banyo yaptırıyorum aklıma ne gelirse deniyorum deniyorum sonuç kocaman bir sıfır
Defne06 Busra812 valla kuzum aklıma gelenler bunlar benim kızım da huysuz da böyle değildi inşallah düzelir babasına okut bide eşim dua yazmıştı onun çok faydasını gördüm
Ruyamm Busra812 kucak ister osanmak ister laf ister atak dönemi sakinleşmek ister bu bebeler çok şey ister 😄
Mucizemveben90 Bizde de aynı durumlar mevcut 2,5 aylık olduk aşıya baglamak istemiyorum ama bi değilti cocuk geceleri uyumamaya basladı gündüz uykusu zaten yoktu atak dönemine falan ınanmıyorum valla hep mi atakta bu bebekler ya
Busra812 Mucizemveben90 atak haftasına göre atak dönemini atlatmış güneşli yanları göreceksiniz diyor ben fırtınalı günlerimizi daha hafif atlatmışım bende inanmıyorum atak muhabbetlerine artık 🙄